Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Zejni u Liverpulu obnazeni Princ nek bude prateci. Ugodno i korisno :love:

Zejni u Liverpulu obnazeni Princ nek bude prateci. Ugodno u korisno :love:
Zejna je trebala da nabavi pet Princa za plesace, lepse mi je da je zamislim i potencijalnom gang bangu.

Nađa, Filip ili Luke. Njih vidim kao moguće pobednike.
Bez druge dvojice :ROFLMAO:
Možda nepopularno mišljenje,Nadja lepša,harizmatičnjja sa lepšim nastupom,pesmom i vokalom od Nevene(kuvane noge sto mnogi kažu)

Zejna divno peva. Posle odgledanog nastupa mi nije glavni problem ni to što nije igračica - može to bez zahtevne koreografije, da igračice (bolje igrači) odrade nastup. Problem je što ona nema stav za ovu pesmu. Dakle, dok oni igraju ona mora da izdominira stavom, pogledom, zavodljivošću. Ipak, to se ne dešava, jer to nije ona i bezveze mi je kada nekog ko ima kvaliteta pakuju u nešto što nije. Ne štima. Samo onih nekoliko koraka desno i levo su izgledali kao snimak maturantkinje dok vežba balansiranje na štiklama. Deo "vidi kako igram" je kao da je neko namerno zeza. Surovo, bre.
Dajte joj emotivnu baladu s orijentalnim ukrasima i modernom produkcijom. Uz sav talenat, još deluje i kao kul osoba. Pristojna, šarmantna, talentovana. ❤️

Ovo mi je redosled na kraju, def. sam za Baloša i nadam se pobedi.

1. Baloš
2. Zaynna
3. Luke Black
4. Svadba ili Kavga
5. Fillary
6. Gipsy
7. Stefan Shy
8. Princ
9. Frajle
10. Nadja
11. Duo Grand
12. Devojka tvog dečka
13. Hurricane
14. Boris Subotic
15. Indigo
16. Gift 🎁

Zejna divno peva. Posle odgledanog nastupa mi nije glavni problem ni to što nije igračica - može to bez zahtevne koreografije, da igračice (bolje igrači) odrade nastup. Problem je što ona nema stav za ovu pesmu. Dakle, dok oni igraju ona mora da izdominira stavom, pogledom, zavodljivošću. Ipak, to se ne dešava, jer to nije ona i bezveze mi je kada nekog ko ima kvaliteta pakuju u nešto što nije. Ne štima. Samo onih nekoliko koraka desno i levo su izgledali kao snimak maturantkinje dok vežba balansiranje na štiklama. Deo "vidi kako igram" je kao da je neko namerno zeza. Surovo, bre.
Dajte joj emotivnu baladu s orijentalnim ukrasima i modernom produkcijom. Uz sav talenat, još deluje i kao kul osoba. Pristojna, šarmantna, talentovana. ❤️
Je l' si čula, draga? Znaci u subotu stav, zavodljivost, seks sa kamerom!

Back