Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ali stvarno sramota da mi posle 20 godina od ovog snimka nemamo nijedan festival u dvorani u Beogradu a kamoli van Beograda.

Sta 2003 u onoj bedi i rasulu smo mogli a sad ne možemo?

Ali stvarno sramota da mi posle 20 godina od ovog snimka nemamo nijedan festival u dvorani u Beogradu a kamoli van Beograda.

Sta 2003 u onoj bedi i rasulu smo mogli a sad ne možemo?
Imas Mac Nagradr

Karleuša bre ne ume da peva. Šteta je što nije bilo YouTubea kada je ona bila na vrhuncu karijere jer cenim da bi sigurno bila viralni hit globalno, ali da uživo peva na svetskoj sceni - lol.

Ona ima jako neprijatnu boju glasa i to je kod nje glavni problem. A verovatno bi 90 posto vokalne izvedbe pokrila pratećima.

Mislim da su od svih objekata gde se može održavati PzE jedini iole opremljeni i funkcionalni za ovakvu vrstu događaja SC (ali je privatan, znači zakup će mnogo love izbiti iz Oljinog džepa), SPENS, Millennium, ne znam da li možda tu može da se svrsta i Kristalna Dvorana u ZR. Dopunite me ako sam nešto izostavio.

Ja mislim da moze i onaj expo centar.

Ma samo da izađu sa Kosutnjaka. Da cujemo huk publike, transparentne, da bude ludnica kao finale ZG 2007e.

E to su bili rodjendani.

MUF+VOBAN, kasnije SUNFLOWER lol ah uspomene...bio sam na prvom izdanju kada je pobedila Goca Tržan, koja je kao nagradu dobila poklon paket Dijamanta valjda umesto obećanih para pa je pravila haos :love:

Inače na tom festivalu je i Bebi vaskrsla sa Krv, sreća, suze i znoj, Ceca Slavković pobedila pa nestala sa lica zemlje, a Bekvalčeva se uz pomoć Miodraga Kostića vinula u visine 🥹🤗 Forsirali su PGP RTS izvođače.

Ma samo da izađu sa Kosutnjaka. Da cujemo huk publike, transparentne, da bude ludnica kao finale ZG 2007e.
Ovo zadnje! Pa je li to toliko tesko majku mu ????

Bukv sva muzicka takmicenja u Srbiji su propala jer je faktor publike koja skandira nepostojeci.

Znaci kunem Vam se ovde:

Zidam mini dvoranu od 5-7k gledalaca kad postanem fema dijasporska Bogata! Obecavam!

E jeste, Expo centar. Mada opet ostaje problem love, mislim da je za RTS u smislu finansija lakše da se dogovori sa nekim u gradskoj upravi da im ovi oproste račun nego da plate Mišku ogromnu cifru.

Expo ili SC bi značili da RTS mora da nađe makar 2-3 sponzora. Pogotovo SC, Miško bi ih odrao.

Karleuša je svoj voz propustila odavno. A i da se nije ponašala kao Madona lično, možda bi i uspela nešto da uradi do sada, kada je ESC u pitanju.
Istina, mada ne mislim da je samo Karleusa kriva za to. Ljudi sa RTS su isto bili izuzetno tvrdoglavi kao mazge, a dogovor je mogao da padne. Secam se da je Sasa Popovic ispred Granda hteo da predlozi RTS-u nju kao kandidata kada je RTS birao interno 2016. ili 2017. ako se ne varam

Back