Imas Mac NagradrAli stvarno sramota da mi posle 20 godina od ovog snimka nemamo nijedan festival u dvorani u Beogradu a kamoli van Beograda.
Sta 2003 u onoj bedi i rasulu smo mogli a sad ne možemo?
Ona ima jako neprijatnu boju glasa i to je kod nje glavni problem. A verovatno bi 90 posto vokalne izvedbe pokrila pratećima.Karleuša bre ne ume da peva. Šteta je što nije bilo YouTubea kada je ona bila na vrhuncu karijere jer cenim da bi sigurno bila viralni hit globalno, ali da uživo peva na svetskoj sceni - lol.
Znaci svakako bi bilo u nekom selu,posto smo svi mi potekli poreklom sa sela,odnosno većina ljudi ima poreklo..Zamislite uvede se pravilo da se naredne godine PZE odrzava u gradu porekla pobednika hehe
PzE ‘21 (RIP)Zamislite uvede se pravilo da se naredne godine PZE odrzava u gradu porekla pobednika hehe
MUF+VOBAN, kasnije SUNFLOWER lol ah uspomene...bio sam na prvom izdanju kada je pobedila Goca Tržan, koja je kao nagradu dobila poklon paket Dijamanta valjda umesto obećanih para pa je pravila haosE to su bili rodjendani.
Ovo zadnje! Pa je li to toliko tesko majku mu ????Ja mislim da moze i onaj expo centar.
Ma samo da izađu sa Kosutnjaka. Da cujemo huk publike, transparentne, da bude ludnica kao finale ZG 2007e.
E jeste, Expo centar. Mada opet ostaje problem love, mislim da je za RTS u smislu finansija lakše da se dogovori sa nekim u gradskoj upravi da im ovi oproste račun nego da plate Mišku ogromnu cifru.Ja mislim da moze i onaj expo centar.
Ma samo da izađu sa Kosutnjaka. Da cujemo huk publike, transparentne, da bude ludnica kao finale ZG 2007e.
Senhit feat. FloRida, WHO?E to su bili rodjendani.
Beovizija 2018?Ali stvarno sramota da mi posle 20 godina od ovog snimka nemamo nijedan festival u dvorani u Beogradu a kamoli van Beograda.
Istina, mada ne mislim da je samo Karleusa kriva za to. Ljudi sa RTS su isto bili izuzetno tvrdoglavi kao mazge, a dogovor je mogao da padne. Secam se da je Sasa Popovic ispred Granda hteo da predlozi RTS-u nju kao kandidata kada je RTS birao interno 2016. ili 2017. ako se ne varamKarleuša je svoj voz propustila odavno. A i da se nije ponašala kao Madona lično, možda bi i uspela nešto da uradi do sada, kada je ESC u pitanju.
Da li si zaista iz Vršca?KAD SMO TO MI BILI KANDIDAT ZA JESC?