Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ljudi aj da spamujemo Zejnu kontaktom i instagramom 'Qele Qele' i 'PreGomesh' kompozitora da krene vec za iducu godinu da se sprema
Nema ona sta da se sprema, njoj samo dati dobru pesmu pa da zari pali!

• Like
Reactions: FFM
Bravo Nadja, mislio sam da ce biti u top 3 kod zirija i na kraju prva kod zirija. :love:

Cestitam Luki na pobedi, bio je dosta sigurniji tokom nastupa u odnosu na polufinale, sada svi sto jace da botujemo za njega da rasturi u maju!!!

Onda rec koju koristis je prestroga. Mozes reci da nije idealno da pobednik ne dobije 12 ni od zirija ni od publike, ali on je oba izgubio za mrvicu. Ajde, ziri je jos lako izgubiti za mrvicu ali kod publike je razlika isto bila minimalna, a sve na svemu po konceptu je pobednik, jer Princ/Nadja nisu uspeli da dovoljno osvoje ziri/publiku, dok ih je Luke oboje dovoljno osvojio. Preterano je reci da je to nelegitimno.

Luka ima najblizi paket za esc. Ako jos sredi dodatno nastup (a hoce), Srbija moze ponovo u top 10. Nista licno, pa ja pustam njegovu pjesmu danima, uz Princevu, Filipovu..

Ja sam danas i prognozirao da ce pobijediti onaj cija razlika kod glasova zirija i publike bude najmanja. To je bio on. Samo sto sam mislio 12 kod publike i jedno 6,7 kod zirija.

Žiri kad bi glasao po svom ukusu, a ne da im oni unapred kažu da glasaju za one koji će najbolje proći na Evroviziji.. Zašto uopšte postoji žiri, neka nađu 5 ljudi sa ulice i to je to..
bebi-dol.gif

Meni se Konstrakta nije svidjela prosle godine. Ne svidja mi se ni danas.
Medjutim, dobila 12 od publike a i od zirija. Izdominirala. Nema sta. Nema prigovora.

Ja sam iznosim svoj stav, to sto nemate demokratski kapacitet nego provocirate i spinujete, vas problem. Zato i dodjem par dana godisnje, onda se smorim jer vidim kakvi likovi pisu.

Kakav god da je sistem, ako si pobedio onda si legitimno pobedio. Ne moraš osvojiti 12 plus 12 da bi to bilo legitimno. Svakako imaš pravo na svoje mišljenje ali to pravo ne znači da je tvoje mišljenje jedina istina, niti da je ispravno.

Samo ziri da ne sahrani Luku na ESCu. Mora bolji nastup da ima U Liverpulu i da bolje peva.

Žiri u polufinalu patosirao Luku, samo 2 poena. Od publike 8, ispred njega bili Princ i CHEGI wtf?

U finalu je dobio samo 320 glasova manje od Princa.

Back