Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ja se nadam da će već sutra ujutru neko (tipujem na Savu) dići frku u medijima oko ovoga.

Jebeš ti i Luku i PzE i sve sa ovakvim rezultatima. Nek je moj favorit sto puta pobedio, ali ako nešto ne štima onda bolje da ne šalju nikog nego da rade ovo i survaju i svoju i reputaciju festivala.

Zaista mi je krivo što se ovim ogavnim rezultatima baca ljaga na tehnički i konceptualno izvanredan festival sa odličnim pesmama i nastupima. Razočaran sam ponašanjem RTS-a.

Woow koliko nisko sa žirijem Luke Black u pf.. 😃
A Stefi Shy.. 😎✌️

Hvala Oliveri što me čitala pa namestila 10 za Luku od žirija, ja joj savetovao 12 da da Džipsiju, ali je zmija sredila za Nađu da ne budu Luka i Džipsi izjednačeni sa bodovima pa da se ne buni srpstvo.

Olivera hvala što me čitaš.

ja sam ti prijatelj i zato budi pametna.

Čime je Stidni tako osvojio žiri u pf, šta mislite? Izrazom lica?

semi2.webp

-Igor Stanojević bi bio BORDERLINE NQ
-Presidente poslednji
-Nađa prva
-Stefan Shy (?) pobedio kod žirija, ja mislio da je on 0 + 12 zbog IDJa:ROFLMAO:
-Luke 4. na ovom, 6. na pravoj

Čime je Stidni tako osvojio žiri u pf, šta mislite? Izrazom lica?
idjvideos.webp
i
Make It Rain Money GIF

Juuu Kiki Lesendric je dao 12 onoj Aleksandri Sekluic secam se sto je pevala Tugo. Zena se nije sastavila sa zivotom na sceni. Znaci kome je pala na pamet da tog coveka opet zove u ziri
Ona je beše u X faktoru bila u njegovom timu

Ja se nadam da će već sutra ujutru neko (tipujem na Savu) dići frku u medijima oko ovoga.

Jebeš ti i Luku i PzE i sve sa ovakvim rezultatima. Nek je moj favorit sto puta pobedio, ali ako nešto ne štima onda bolje da ne šalju nikog nego da rade ovo i survaju i svoju i reputaciju festivala.

Zaista mi je krivo što se ovim ogavnim rezultatima baca ljaga na tehnički i konceptualno izvanredan festival sa odličnim pesmama i nastupima. Razočaran sam ponašanjem RTS-a.
Jao OGAE Serbia forumasi jos uvek u 2023 misle da ce generalna publika i ziri imati isti ukus kao i ceo ovaj forum i da ce rezultati biti kopija forumskog glasanja.

Back