https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nelumbo_nuciferaIt is a sacred flower in both Hinduism and Buddhism,[93] representing the path to spiritual awakening and enlightenment.
RUKOILENPoslednji put na promo slici sklopljene ruke smo imali 2007e
SAMO KAZEM
Jedna od najvećih evrovizijskih zvezdi 21. veka, četvorostruka predstavnicana pesmi Evrovizije (2012, 2013, 2014 i 2017.), i eminentni jazz izvođač, Valentina Monetta, čestitala je našem Luki pobedu na prestižnom festivalu Pesma za Evroviziju 2023, i poželela mu puno uspeha u maju, u Liverpulu, uz poruku: "SAMO MI SE SPAVA/HO SOLO SONO"
![]()
Meni i nije toliko messy. Samo mislim da bi suvi led, mnoooooooogo suvog leda, upotpunilo scenu i to mi bas fali.Ne znaci nista ali mi daje priliku da se lozim sto cu i da radim do maja.
Plus sa ovim messy nastupom tako stojimo.
Kad zuta Olja i Rogljicka uzmu Luku pod svoje to ima samo da puca puca puca
Rekao je on u nekom ig lajvu kad su ga za to pitali nešto tipa "vi mislite da ja ne bih voleo suvi led ali to košta 4k evra" lolMeni i nije toliko messy. Samo mislim da bi suvi led, mnoooooooogo suvog leda, upotpunilo scenu i to mi bas fali.
Cekaj jos 10 zemalja treba da predstavi pesme.Citam malo komentare ljudi i vidim da se Srbija pa brat bratu u 90% topova nalazi u prvih 5.
Ovo obecava, al bas nista i ne mora da znaci. Svakako je lepo videti se u vrhu.![]()
Kolikooooo bolji kvalitet slike