rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Jedna od najvećih evrovizijskih zvezdi 21. veka, četvorostruka predstavnica :sm: na pesmi Evrovizije (2012, 2013, 2014 i 2017.), i eminentni jazz izvođač, Valentina Monetta, čestitala je našem Luki pobedu na prestižnom festivalu Pesma za Evroviziju 2023, i poželela mu puno uspeha u maju, u Liverpulu, uz poruku: "SAMO MI SE SPAVA/HO SOLO SONO" 💋🤍💙

Valentina-Monetta-Lamp-4.jpg

Jedna od najvećih evrovizijskih zvezdi 21. veka, četvorostruka predstavnica :sm: na pesmi Evrovizije (2012, 2013, 2014 i 2017.), i eminentni jazz izvođač, Valentina Monetta, čestitala je našem Luki pobedu na prestižnom festivalu Pesma za Evroviziju 2023, i poželela mu puno uspeha u maju, u Liverpulu, uz poruku: "SAMO MI SE SPAVA/HO SOLO SONO" 💋🤍💙

Valentina-Monetta-Lamp-4.jpg

parovi-bored.gif

Last edited:
Citam malo komentare ljudi i vidim da se Srbija pa brat bratu u 90% topova nalazi u prvih 5.
Ovo obecava, al bas nista i ne mora da znaci. Svakako je lepo videti se u vrhu.:)

Ne znaci nista ali mi daje priliku da se lozim sto cu i da radim do maja.

Plus sa ovim messy nastupom tako stojimo.

Kad zuta Olja i Rogljicka uzmu Luku pod svoje to ima samo da puca puca puca

Ne znaci nista ali mi daje priliku da se lozim sto cu i da radim do maja.

Plus sa ovim messy nastupom tako stojimo.

Kad zuta Olja i Rogljicka uzmu Luku pod svoje to ima samo da puca puca puca
Meni i nije toliko messy. Samo mislim da bi suvi led, mnoooooooogo suvog leda, upotpunilo scenu i to mi bas fali.

Slažem se sa omikronom da mi je nastup malo haotičan i mračan (doslovno), ali kapiram da će to tamo sve lepše izgledati, a i relativno sam miran, jer znam da on ima zamisao šta i kako...pitanje je samo koliko mogu da priušte. Čak mi ovde najviše smetaju kadrovi, a to je relativno lako korigovati.

Meni i nije toliko messy. Samo mislim da bi suvi led, mnoooooooogo suvog leda, upotpunilo scenu i to mi bas fali.
Rekao je on u nekom ig lajvu kad su ga za to pitali nešto tipa "vi mislite da ja ne bih voleo suvi led ali to košta 4k evra" lol

A slažem se, ni meni nije toliko messy. Više mi samo kadrovi malo precizniji fale, dok sama scena i on na njoj su mi više nego kul.

Pa mislim nije sad mess mess, pogotovo ovaj u finalu je bolje reziran i sve, ali je meni to na 20% od onoga sto ocekujem.

Ovo mi je Marija na Beoviziji 2007e a ocekujem Mariju iz Finske.

Naravno ne i isti rezultat ali ocekujem toliko napredak vizuelni.

Dobro pa Zejna nije pobedila, ne znam kako bi RTS poslao onaj snimak sa zemljotresom.

Nego, setih se Helsinkija 2007. i dočeka Marije Šerifović u Takovskoj:

Tijanić je u međuvremenu umro (pre 10 godina čak), ali jedna žena opstaje "u inat svima i uprkos svemu". Pogodite koja (na početku videa, dočekuje Mariju zajedno sa direktorom).

Aj Bože zdravlja pa da ponovimo ovo u maju.

Back