rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Teško je u bilo kojoj karijeri, a naročito u muzičkoj, kad se okreneš iza sebe sa 30 i kusur godina i vidiš da nemaš ništa. U Srbiji nije bio shvaćen, smejali su mu se i sablažnjavali isti ovi forumaši koji se sad kunu u njega i to pre samo par godina. Onda odeš u tuđu državu i tamo pokušavaš nešto i ništa. I on i Kristina Kovač npr. u inostranstvu rade kancelarijske poslove kako bi preživeli, oboje iz sličnih razloga otišli odavde. S tim što je KK bar neko ime i nešto je ipak ostavila iza sebe.

Ja se nadam da će forumaši, a i drugi ljudi odavde, nakon ESC-a dati novu šansu Lukinim pesmama, naročito stvarima poput D-Generation, Walpurgis Night, Demons, Holding on to love, Gypsy... Meni je žao što mi je ovaj njegov ESC pokušaj slabiji od gotovo svih ovih pesama, ali odlučio sam da se fokusiram na ono što mi se sviđa u celoj toj priči, a to je taj vizuelni deo.

Nikad nije kasno za bilo šta u životu, pa ni za muzičku karijeru, tako da ko zna šta sve može da se desi nakon Evrovizije. On je svetski i evropski potencijal i samo mu treba dati šansu.​

On je svetski i evropski potencijal i samo mu treba dati šansu.
Kako bih volela da postane naš Maneskin, u smislu da bude prvi odavde koji posle festivala stvarno gradi svetsku karijeru :love:

Konstrakta nije bila u situaciji da potpiše obavezujuće ugovore o izdavanju pesama (žena je ipak u određenim godinama, sa porodicom), već je samo potpisala ugovor za distribuciju...

Držim mu fige da nas dobro predstavi, a otom potom...

U svakom slučaju, posle svega velika je pobeda i ako ne odustane od muzike i izgradi karijeru ovde...

Mozda i ne bi bilo nezamislivo da se pojavila. Posto znamo sta je sve bilo u ponudi i bili smo prinudjeni da biramo manje zlo.

Ma ja mislim da moze da pobedi svasta jer ne odredjuje’vecinska’ Srbija ni predsednik koga saljemo. Dovoljno je da se jedna interesna grupa aktivira i krece hajp, a to su skoro uvek fanovi

Pa dobro, festival je bio i izgubljen, ne moze ni da se vrati pa odmah da bude produkcijski bum.

Nego mi imamo srece sto nas Olja Klopka slusa i sto se nas ukus poklapa sa njenim. Tacnije nije to ni ukus, vise je prepoznavanje potencijalnog dobrog plasmana. Tako da, sve dok RTS bude osluskivao glas fanova bice dobro. 😄

Luka ispadao na FSC-u, pašće jedno finale i tamo za gospodina nakon ESC-a! :D

Back