Čestitke viskiju na pobedama!
Sa malim zakašnjenjem evo i mog pregleda učešća prošle godine.
Mislim da nisam imao uspešniju godinu od prošle ikada. Najveća iznenađenja su mi bili visoki plasmani Melis Fis, Artbata i Boys Noize.
Od vaših FSC pesama, u top 100 najslušanijih pesama kod nas prošle godine su se našli sledeći predlozi: i to na sledećim pozicijama:
26. Anastasia - Siga to prama (
@libertà)
44. Marko Louis - Vatra u mraku (
@Nije sve tako sivo)
53. Chung Ha - I'm ready (
@MilanB)
69. Rizzo - Casa Forte (
@Bebi)
79. JJ - Back to forgetting (
@Replay)
83. Vanesa Horakova - Život (
@zeleni)
86. Bujans - Mes Spidam (
@Filhy)
88. Elyana - Ganeni (
@djole_)
Bravo vam na ovim pesama, to su mi otkrića godine!
Kasnim i sa ovim ali hajde
1. Koji FSC žanr vam je omiljeni?
a) rok/metal
b) elektronika
c) etno/folk
d) pop sa svojim podvrstama
e) sve aaaaaa
2. Koji je jezik koji se u nekim FSC pesmama sreće vama omiljeni?
a) španski
b) italijanski
c) francuski
d) ukrajinski
e) turski
f) grčki
3. Kakve FSC teme vam više leže?
a) slobodna tema uslovljena malim brojem ranijih učestvovanja izvođača
b) geografske teme sa različitim državama
c) konkretno žanrovske
d) pojedinačni zadaci
4. Koliko dugo učestvujete na FSC-u i sa kojom pesmom ste se prvi put tada takmičili?
Učestvujem neredovno ali od prvog izdanja, na kom sam poslao legendarnu Gasolinu
5. Da li više volite kada na FSC-u dobijete npr top poene od samo 5 glasača ili skroz sitne poene od 15 glasača?
Najviše volim kad uopšte dobijem bodove
6. Kojih 5 fsc forumaša biste odabrali da budu članovi stručnog žirija na PZE-u?
Mislim da je jednom žiriju najpotrebnija različitost da bi se odabralo nešto što klikne kod svakoga, pa da prošaramo malo birao bih
@Destry94 @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡ @Stefan28 @Bebi i
@creature
7. Nabrojte 3 fsc forumaša koja po vama imaju specifičan i prepoznatljiv muzički ukus?
@Pokahontas @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡ @Destry94 (iakozna da iznenadi)
8. Koja 2 fsc forumaša biste odabrali da budu DJ u klubu gde izlazite sa svojim društvom?
@Pokahontas @Bebi
9. Koja pesma vam je omiljena od onih sa kojim ste vi učestvovali tokom protekle fsc sezone?
Sudeći po last.fm-u, Identity Crisis od Tamte.
10. Šta biste sve promenili u Specijal - FSC izdanjima za ubuduće (vaš predlog)?
Uklonio bih obavezu pobednika da glasa na reviji kao i penal od -30 poena za neglasanje. Iskreno mi to nimalo nema smisla ako se već bira najbolji pobednik.