14.FSC Specijal - Winners and All Stars party ⭐️

Čestitke whiskyju na pobedi. Nije bilo poena sa moje strane, ali pesma je OK. Dežurnom pohvale na organizaciji ovog, malo kasnijeg Specijala od uobičajenog, sve je bilo tip-top. :D

Hvala svima na poenima, kako za Siames na Reviji pobednika, tako i za Finneasa na Dugoj šansi. Skoro sam i bila zaboravila na njega da sam ga uopšte i slala, prvi deo godine kao da mi je prošao u nekoj brzoj traci, mada mi je, po rezultatima, bio i bolji. 4. i 6. mesto su premašila moja očekivanja, posebno 6. sada, očekivala sam iskreno neki standardni TOP20 plasman, a izjednačila sam najbolji rezultat na Specijalima. :LOL: Zahvaliću se i pojedinačno kad pogledam tabelu, a svakako imam okačiti i glasove i prijavu Dežurnog. :)

Sad, ono što vas verovatno najviše i zanima, a to je ko otvara sezonu organizacija u 2026.

Organizator 297. FSC-a je Bebi.

EwkNyR8.png

Bravo Dezurni za organizaciju. Bilo je zanimljivih stvari, ali nazalost nisam mogao da budem aktivniji.👏
Cestitam whisky na jos jednoj pobedi na specijalu. Polako se popunjavaju vitrine. Kao i prosli put ni ovaj put mi se nije dopao tvoj predlog, ali to je odlicno. Zar ne?;)

Ali kakva razmena poena izmedju mene i tetsujina da bi osigurali dvocifrene poene. :love: Meni je pesma "Izgubljeni" jedna od najboljih ove sezone i zasluzeno 12p od mene.
Sto se tice mog predloga, odlucio sam se za Hardy - Jim Bob, pre svega jer ta pesma jedina nema plasman, jer sam tada bio DSQ jer nisam glasao iz razloga sto sam se razboleo i nisam bio u mogucnosti da preslusam pesme. Iako ni tada ne bih prosao u finale i nije bas tako dobro primljena pesma (meni je jedna od otkrica ove sezone), hteo sam da i ona ostvari plasman. Pa makar i poslednje mesto. Ipak je zahvaljujuci Replay, Lux, NSTS, Leo Cezar i tetsujin cilj ostvaren i samim tim upisan plasman i eto izbegnuto poslednje mesto 31/34. Hvala vam. :love:

Last edited:
(I da, malo mi bezveze/krivo što se neki forumaši baš kad ja nešto organizujem ne pojave skoro svaki put, a inače budu tu, ali dobro, svako ima svoj razlog za to valjda, nebitno...)
Ne znam da li si na mene mislio, ali ja sam se pronašao u postu pa ću svakako odgovoriti xD
Moje neučešće nema nikakve veze sa tobom. Za FSC se ne sećam zašto nisam učestvovao, ali vrv nisam imao pesmu.
Što se specijala tiče, odlučio sam još prošle godine da neću više učestvovati kada sam poslao pesmu kojoj su se dve 12ice sa regularnog izdanja pretvorile u nule. Čak i da sam se predomislio u vezi toga, svakako mi nije sad ni do kakvog učešća kada mi roditelj leži u bolnici, plus su sve njegove obaveze pale na moja leđa, obeležavanje slave iako mi uopšte nije do toga itd. da ne mračim više.

Last edited:
Hvala @Endrega @Nije sve tako sivo malo se me spasili od samog dna ❣️ inače baš sam se dvoumio šta da šaljem bilo je između tri pesme pa sam tražio pomoć od Dežurnog da lupi broj i poslao sam pesmu koja se nalazila iza tog broja. Možda bih bolje prošao sa ove dve:

Inače, nisam želeo da šaljem pesme koje su ili ušle u finale ili ostvarile top 10, i više, prosto mi nema poente. Sa sve tri pesme mi je za jako malo izmaklo finale 😭

Šta mislite koja bi bolje prošla?

@Dežurni svaka čast na organizaciji, sve je bilo perfektno! Čestitke @whisky na pobedi 🥃

Da, Weeknd bi definitivno bio bolji izbor. Inače u toj pesmi me jako nervira Anitta, ali bi zbog zaraznog refrena baby ride me til the darkness of the night dobio koji poen i od mene.

Čestitamo pobjednicima druge šanse i revije pobjednika, kao i Njegovom Dežurstvu na organizaciji. Nažalost, zbog danova žalosti Svemirdno se nije natjecalo, ali vidimo se u novoj sezoni 🥰

Super što je pobedio Whisky! 😍 I to sa pesmom koju sam već ovde u anketi naveo da mi je jedno od najboljih FSC otkrića u 2025. godini. 😃👏
Super mi je i drugo mesto i Eticin Diskonekt za koji nažalost nije bilo bodova s moje strane zbog jake konkurencije, ali sam tu pesmu video u novogodišnjoj emisiji "24 minuta" kao jedan od hitova godine.

Stvarno sam jako zadovoljan levom stranom tabele u DŠ za Fishbach, s obzirom da su mi rezultati ove godine bili posebno loši. 🤩
Najveće hvala mojoj ekipi na čak tri dvanaestice: Nanulina, Etica i Cinque! 😍😍😍 Onda Tinte na 8 poena, Whisky i Zakaya na 6, Botbona 5, Detektivka i Sivi na 1 poenu. ❤️

Ma u konkurenciji od 35 pjesama stvarno je svaki bod ko 12 😄
Ja tu pjesmu slušam skoro svaki dan otkako sam je otkrio haha
I ja je baš često slušam i dalje, kao i veliki broj pesma sa "mog" FSC-a. 🤩 Šteta što zamalo nije uspela da mi uđe u poene, ali drago mi je za ipak fini plasman: jedno mesto iznad moje pesme. 👏

Što se mene tiče, Dežurni može da ostane zauvek organizator godišnjeg FSC specijala! Bravo za sve urađeno! 👏

Radujemo se i spremamo za odlazak u Bebilend! 🤩

E da, naglasio bih samo da @botbona nikako nije zaslužila da bude poslednja sa jednocifrenim brojem bodova, jako lepa pesma! (ali nažalost u prejakoj konkurenciji nije upala u top10 ocena) 🙏🏻
Ali nadam se da je zadovoljna (kao što je i rekla) jer se nije ponovio Faraon scenario tako da top 🙏🏻😅

Nazdravljamo i čestitamo pobedniku sa suprotne strane tablice.
alcohol drinking GIF

Moj cilj ostvaren. Pesma imala 8 puta više bodova od Faraona . Doduše i 6 puta manje bodova nego na prvom FSC i duplo lošijim plasmanom,što mi nije bio cilj, ali mi nije ni važno.

@Filhy, učestvovao si u ovoj igri sa pesmom na francuskom i izvodjačem sa inicijalima FF. Plus sa istog FSC kao i moj predlog. To se moralo nagraditi.

Back