hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Koga zabole za Jelek, dajte analizu diskografija estradnih umetnica Rozge i Aleksić Svetlane.
Rozga je bila pop jedino kada je bila u Magazinu.

Meni je Jakov sjajan. I on i onaj mali Martin. Iako nisu moderni i dalje su osvezenje.

Meni je Jakov sjajan. I on i onaj mali Martin. Iako nisu moderni i dalje su osvezenje.

Taj Martin horor, ne mogu ga vidjeti. Jakov mi je top.

Mislim, ne mogu se ni porediti, jedan puni arene i ima 100k streamova dnevno na pjesmi, a drugi samo postoji

Što se tiče ovog intervjua Zorje ja u pesmi prepoznajem muziku u refrenu kao delo njenog muža, on fura taj stil. A Zorja im je ubacila te visoke duge note u refrenu to je njen stil. Čak je i rekla da ih ona trenuira vokalno tako da kada sam rekao u šali tokom finala da ih je Zorja dobro izdrilala ispade da je stvarno tako bilo :)

Zanimljivo je da su rok pesme ili pesme sa malo tvrdjim zvukom jako dobro prosle ove godine kod publike (Cold Snap drugi, Devin cetvrti, Ritam Noir sesti), jos je prosle godine Ogenj pobedio kod publike, a pretprosle Lazanja, a pre toga Letovci. Hrvatska publika definitivno voli tvrdji zvuk

Pričate o modernoj pop glazbi u Hrvatskoj, a ne spominjete ovu pop princezu u mom username-u koja je spasila 15 godina mrtvu pop glazbu na našoj sceni kada je 2022 godine izbacila smeš NLO i od onda svake godine izbacuje hit nakon hit nakon hita

Back