Meni je ova pesma 2. mesto ove godine, ali delim s tobom mišljenje da je previše hajpovana na kladionicama, i svuda generalno. (Možda sam samo ljubomoran jer mislim da će zauzeti bolje mesto od LavineŠokiran sam da je 8. na kladionicama i sada čak 4. na televotingu
Ne znam da li sam u potpunom neskladu sa konsenzusom ove godine ili je nešto drugo u pitanju, ali ja ne mogu da zamislim scenario u kojem je ova pesma 4. po glasovima publike u maju. Možda sam totalno delulu i uzme fazon 250 poena, ali istorijski gledano, ne znam da li se ženski pop-rok ikad proslavio na Evroviziji. Ali postoji prvi put za sve.
Isto, baš se ističe, posebna jeMeni ona od svih ovogodišnjih učesnika ima najveći taj neki star quality, i karizma i vokal i izgled, baš mi nekako ima sve predispozicije da bude svjetska zvijezda bukvalno
I meni je palo na pamet, Rumunija je izvezla par svetskih imena, mozda je Alex sledecaMeni ona od svih ovogodišnjih učesnika ima najveći taj neki star quality, i karizma i vokal i izgled, baš mi nekako ima sve predispozicije da bude svjetska zvijezda bukvalno