ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Dns sam se uhvatio ne za jaja nego kako pjevam čččok mi čččok mi

I dalje se ne povezujem sa čokarom jbg, too much mi je ceo komplet. I dalje mislim da može da se desi da bude flop ukoliko nastup bude bio random kao na NF-u, energetski nije to prenela kako treba.

Šokiran sam da je 8. na kladionicama i sada čak 4. na televotingu 😵‍💫

Ne znam da li sam u potpunom neskladu sa konsenzusom ove godine ili je nešto drugo u pitanju, ali ja ne mogu da zamislim scenario u kojem je ova pesma 4. po glasovima publike u maju. Možda sam totalno delulu i uzme fazon 250 poena, ali istorijski gledano, ne znam da li se ženski pop-rok ikad proslavio na Evroviziji. Ali postoji prvi put za sve.

Mislim da može završiti kao Finska 2021., ali jeste istina da publika nerijetko izignoriše malo agresivnije pjesme kada ih izvode ženski izvođači, pogotovo sad kada su ljudi postali konzerve, pa im sve što nije Francuz koji pjeva baladu skoro pa skandalozno.

Šokiran sam da je 8. na kladionicama i sada čak 4. na televotingu 😵‍💫

Ne znam da li sam u potpunom neskladu sa konsenzusom ove godine ili je nešto drugo u pitanju, ali ja ne mogu da zamislim scenario u kojem je ova pesma 4. po glasovima publike u maju. Možda sam totalno delulu i uzme fazon 250 poena, ali istorijski gledano, ne znam da li se ženski pop-rok ikad proslavio na Evroviziji. Ali postoji prvi put za sve.
Meni je ova pesma 2. mesto ove godine, ali delim s tobom mišljenje da je previše hajpovana na kladionicama, i svuda generalno. (Možda sam samo ljubomoran jer mislim da će zauzeti bolje mesto od Lavine 🤣)

Ne vjerujem da će biti top 5 po tvt, ali očekujem ukupni top 10, ili bar jako blizu istoga da bude ako bude puno rasutih bodova. Najniže 13. mjesto

Meni ona od svih ovogodišnjih učesnika ima najveći taj neki star quality, i karizma i vokal i izgled, baš mi nekako ima sve predispozicije da bude svjetska zvijezda bukvalno

Ove nedelje samo njenu pesmu slušam, ostale mi se smučile malo.

Nadam se da će joj ESC biti neka odskočna daska za budućnost što se Evrope tiče.
Pitali Luku, koja mu se pema sa ovogodišnje Evrovizije najviše sviđa, pogađajte koju je izdvojio.

Meni ona od svih ovogodišnjih učesnika ima najveći taj neki star quality, i karizma i vokal i izgled, baš mi nekako ima sve predispozicije da bude svjetska zvijezda bukvalno
I meni je palo na pamet, Rumunija je izvezla par svetskih imena, mozda je Alex sledeca

Meni ona mnogo bolja uživo što samo dokazuje koliko je dobar izvođač! Baš dopire do slušaoca/gledaoca i prisutnost joj je 100% 👌

Како ће то тек да изгледа и звучи на великој сцени и са добрим кадрирањем 🙌

Нешто ми дјелује као да ће њу последњу прозвати за финале

Ona baš ima taj neki Evanescence vajb i ima sve predispozicije da bude svetska zvezda.

Back