Imamo isti problem! Više se i ne trudim da je preslušam sa nečim drugim. Usadila se dirkt u mozak.Svaki dan mi u glavi CHOW MEE CHOOW MEE, kakav bangerrsamo kad bi naucila da kaze choke
![]()

Ne bi bilo loše da on bude. Inače koliko znam on ima kritične stavove o mnogočemu, ali dok je bio šef češke delegacije radio je odličan posao.Da li možda znate pouzdano ko radi stejdžing Rumunki? Izlaze mi neke razne informacije na rediti i po ostalim forumima da će Jan Bors biti uključen sa svojom ekipom. On je već radio stejdžing za "Bailando solo" tako da to ne bi bilo iznenađujuće. A i vidim da mu pišu po komentarima kao da već znaju da on radiView attachment 42592
Ne bi bilo loše da on bude. Inače koliko znam on ima kritične stavove o mnogočemu, ali dok je bio šef češke delegacije radio je odličan posao.
Bio je šef delegacije Češke od 2016. do 2019., mislim da je bio započeo i pripreme za 2020. pa je nekad u jesen bio smijenjen? Uglavnom, to je bio preporod Češke na Evroviziji, a sjećam se da je trebalo 2020. izabrani kandidati nacionalnog izbora sa producentom iz Australije da rade na nastupima koji bi bili na televizijskom prijenosu češkog izbora. Kao što rekoh, znam da ima kontroverzne političke stavove.Taj lik je uzasan lol
Veze on nema
Pa upravo je to ono sto sam vam ja govorio pre nekoliko dana, ali ste me vi napali da lupetam gluposti jer ESC to ''radi'' svake godineEvo sa time machina-e nisam lud, pisalo je Official Music Video 10 mart upload, (tj 9i mart pise gore u uglu kad je bio upload cak, dole ne moze da uhvati skrinsot, ne editujem nista ali thumbnail nece da ocita) - link ispravan, sve legalno, ESC kanal
View attachment 42548