au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse

Slazem se, Delta peva dobro, ali ni blizu ko ovo troje.
Pritom pesma nepostojeca.

Delta ima pojavu, to diže ovu pesmu dve klase više nego što realno vredi. Izgleda lepo, deluje sigurno, harizma na 101% . Nastup je skockan tako da njeni kvaliteti budu još uočljiviji, iako nije wow ja tu ne bih ništa menjao. Koliko čujem svi pominju da je "progutala" jednu reč juče ali je u sekundi došla sebi i nastavila i razvalila onaj finiš. Definitivno mi niko nije bio ovako uverljiv još od Barbare Pravi koja je takođe skockala nastup da istakne baš ono o čemu peva. Jedino što su teme pesama drugačije pa je i mood u ta dva nastupa drugačiji, ali oba su masterpeace iako na prvi pogled izgledaju dosadnjikavo.

Pa ne. Poljakinja, Čeh i Francuskinja bolje pevaju tbh.
apsolutno, a i Rumunija i Albanija

ne vidim kako bi ovo bilo iznad fzn 6. mesta kod žirija, ali ajde. Možda su se ljudi zasitili konceptualnosti pa im prijatno da slušaju ai generisanu pop baladu koju peva lepa plavuša 😂

Zive me zanima da li ce uspeti da pobedi s obzirom kolika se prasina digla sada oko nje. Ona jeste suvi profesionalac i peva kao azdaja, ali meni bi bilo sokantno da ovo bude pobednicka pesma evrovizije 2026. godine.

Navijat ću za nju jedino ako nakraju bude split screen između nje i Izraela, u bilo kojem drugom slučaju neću, nema apsolutno ništa posebno u ovoj pjesmi, Finska, Grčka, Danska, Rumunjska, sve te pjesme su miljama zanimljivije(i meni bolje), ovdje se ustvari sve vrti oko izvođača koji je jedan od najjačih ove godine, žena je stvarno odlična i vidi se i doza iskustva, profesionalizma itd, ali pjesma mi je stvarno preobična

apsolutno, a i Rumunija i Albanija

ne vidim kako bi ovo bilo iznad fzn 6. mesta kod žirija, ali ajde. Možda su se ljudi zasitili konceptualnosti pa im prijatno da slušaju ai generisanu pop baladu koju peva lepa plavuša 😂
Pa ne ocenjuje se samo pevanje. Okej mi je da je Delta favorit za žiri jer ima tu zvezdetina energiju i žena je stvarno profesionalna i preharizmatična i ume da proda ovu pesmu.

Činjenica je da njena pesma nije ništa specijalno, ali sama njena pojava i glas imaju ono nešto. Apsolutno me ne bi iznenadilo da pobedi.

S druge strane Finci imaju pesmu i mnogo bolji nastup ali mi tu opet kao da nešto fali. Ne znam. A tu pesmu obožavam

Da je malo bolji i vizuelno lepši nastup, zapravo bi možda i mogla da pobedi sa 350 od žirija (ambiciozno) i nekih 150 od publike. Bez obzira što je pesma bejsik (da se ne lažemo, dosta pobedničkih pesama je bejsik).

Ovako, iako je nastup dobar, meni izgleda kao da se nije iscimala da izađe iz zone komfora nego nastupa kao što bi nastupala na svom koncertu.

Season 5 Nbc GIF by The Office

Sumnjam da može bit tvt flop jer ona razvaljuje, ovako nešto classy sa jakim vokalom će uvijek imat publiku, pogotovo onima kojima je esc postao "cirkus", mojoj mami je recimo najbolja, pa i Dami Im je prošla odlično kod publike, jest da je to modernija balada od ove, ali mislim da je ljude osvojila svojom vokalnom izvedbom i uvjerljivošću, tako će vjv i Delta, baš mi u ovom trenutku teško zamislit da flopne kod publike i dobije tipa 50 bodova

Back