• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse

To je taj problem koji će oni uvek imati kod glasanja. Bilo je pre sprdnje da menjaju makar 1km2 sa nama da mi dobijemo more a oni da dobiju komšije za ESC glasanje :)

Realno da je recimo iz Poljske ovo bi bilo 200-250 kod publike.

Odličan plasman na kraju i ne smeta mi, iako mislim da je vreme da ih presele u azijsku verziju.

Čini mi se da je Deltina pesma bila sigurna luka za glasače u obe kategorije koji su možda (ne i nužno, naravno) cenili nešto ''tradicionalniji'' pristup i u pogledu pesme i kontekstu izvođača. Sve je izgledalo onako kako treba, prema nepisanim pravilima kako napraviti lep paket.

Svakako je najveći benefit ove godine Austriliji bila sama Delta, jer ima neverovatno harizmu, nije napadna pojava, a vokal ne treba posebno komentarisati.

Bravo za wine mom, baš je bila glamurozna! ❤️ respekt za glasove publike što je nisu izignorisali, ali i ne čudi me jer su kežualci lepo reagovali na pesmu karakterišući je kao podsećanje na stare Evrovizije. Falilo je ljudima tog osećaja, a Delta ga je donela baš lepo.

Njena suknja se procenjuje na oko 14k evra. Koliko ste dramili ja mislio suknja vredi bar milion.

Vidim Australijanci zadovoljni što su se vratili u vrh Evrovizije, malo su se nadali pobedi al niko nije razočaran.

au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse
Back