Budućnost Srbije na Evroviziji

Njihovu autentičnost sam baš primetio kod svakog rok benda u svetu
Pa da, Bitlsi, Lavina i Joca Ajkula su definitivno jedno te isto

Što se svega ostalog tiče, dosadna nam je svima ta priča jbt slušamo o svetskoj popularnosti, a brojeva koji bi ukazivali na to niđe.

I skroz se ignoriše činjenica da su joj 80% pesama obrade pesama koje već postoje, što kupljene što ukradene. 😂 i ti pričaš o autentičnosti

Pa da, Bitlsi, Lavina i Joca Ajkula su definitivno jedno te isto

Što se svega ostalog tiče, dosadna nam je svima ta priča jbt slušamo o svetskoj popularnosti, a brojeva koji bi ukazivali na to niđe.

I skroz se ignoriše činjenica da su joj 80% pesama obrade pesama koje već postoje, što kupljene što ukradene. 😂 i ti pričaš o autentičnosti

Vidim, Lavina kida sa brojkama i evropskom turnejom po kafićima i manjim klubovima 😂

Te ovogodisnje "podrumare" su pre svega obrazovani i vaspitani momci, sto Karleusa svakako nije. Niti je obrazovana niti je kulturna a kamoli normalna osoba.
Kakve tačno veze kultura, vaspitanje i obrazovanje imaju sa showbizom i uspehom na Evroviziji? Na ESC pobedjuje sposobna i prodorna osoba koja ima ogromnu harizmu i čija pojava ostavlja bez daha što je svakako Jelena Karleuša

Fazon je što je njima neko rekao da RTS sluša i čita šta se ovdje piše i da je ovaj forum jako bitan za lobiranje i samim tim ako ovdje puno ljudi hvali Karlu da bi to bio znak za RTS da je izabere lol
To je bilo dok je bila Olivera, sad ne verujem

Usput je Sandri Perović ovih dana umro otac tako da ne verujem da joj je ovih dana prioritet PZE ili šta god. Na koncu mislim da se ni sama ne pita mnogo.

Fazon je što je njima neko rekao da RTS sluša i čita šta se ovdje piše i da je ovaj forum jako bitan za lobiranje i samim tim ako ovdje puno ljudi hvali Karlu da bi to bio znak za RTS da je izabere lol
Ako je to cilj kampanje … motaj kablove bukvalno 😭

Prozivaš bilo koga za kafiće i manje klubove, a tvoju miljenicu neće više ni u Bugojnu. :ROFLMAO: Koeficijent inteligencije ravan broju (dečijih) cipela.
Upoređuješ bend koji je tek od skoro na javnoj sceni sa ženom koja peva 30 godina i ne može da napuni kafanicu u prnjavoru

Inače, osoba koju “niko neće“ je samo ove godine održala koncerte pred 10.000 ljudi u Banjaluci i pred 50.000 ljudi u Blacu, a slede joj Beč (~3.000), Skoplje (~9.000) i Göteborg (~3.000), koji su već skoro SOLD OUT, i to bez ikakve promocije. Nisam računao klubove. Da ne zaboravim da je sa novim pesmama za manje od jednog dana ušla u top 15 YouTube trendinga u svim zemljama regiona, kao i u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Švedskoj i Luksemburgu. I sad meni neko želi da objasni kako je „niko neće“ i kako bi izgubila na ESC-u, a glasovi dijaspore nikada ne bi bili veći i bez ikakvog truda bi ušla u top 5

Nećemo je mi, a znamo već da je jedino konsensuz foruma bitan RTSu, tako da piši propalo! 😊
Čisto da te uputim, konsenzus je kada se svi članovi foruma slože oko neke teme, dakle svih ~500 članova, a ne vas 10❤️

A zato se prave ti botovski profili, da se kao pravi dojam o konsenzusu. Bogami jako pametno i uopste nije transparentno. Ne znamo mi izgleda s kim imamo posla.

Ja ne znam kako nije uvređujuće, ako nije bar kršenje pravila foruma, nazivanje evropesma foruma sektom, i pozivanjem ljudi da u što većem broju dođu da botuju za JK?!?!? O cemu dalje pricamo. @uprava

Nakon toga vidim ljudi krenuli uredno da dolaze, odobravaju im se zahtevi, uredno pišu itd.

Imate thread valjda o Jeleni Karleuši, možete se takođe prebaciti tamo jer ovaj thread nakon ovih dolazaka je postao recycle bin intruizivnih misli i propagande nečijih potrčaka.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back