Koji narod?Zašto bi, kad ne kršim pravila foruma?
U svakom slučaju, interni izbor je bolji od PZE-a, nevezano za Jelenu. Samo je činjenica da bi Jelena izgrmela na Evroviziji i da je narod vidi kao našu predstavnicu na Evroviziji
Wau, par fan stranica i par fan takmičenja![]()
Ja sam na ta takmičenja slao Lackua, jel to znači da je i on ESC materijal i da ga ljudi žele?
PZE je potreban zbog hajpa u toku samog festivala i da bi se u drzavi imalo jedno takvo takmicenje posebno za pesme pop i ostalih zanrova, bez obzira na finalni plasman na ESC. To kazem ne samo sa Srbiju nego i za sve ex-yu zemlje.
Pa te emisije su samo za odredjenu publiku, zasto da se nema nesto za ljude koji ne slusaju narodnu i turbofolk muziku.Zašto bi se trošio novac na nešto što ima jako malu gledanost i što je neisplativo? Da vam je rezultat na ESC nebitan, već sam primetio.
A za tako nešto imamo Pinkove Zvezde a i manje gledane Zvezde Granda i Hype Zvezde. A uskoro ćemo dobiti i The Voice. Imamo čak i IDJ show. Za našu zemlju i previše ako mene pitaš. Svi ti ljudi koji godinama dolaze na PZE mogu da se promovišu i tamo
Onda se bolje časno povući sa takmičenja jer se ovo u narodu zove "bacanje para" koje btw i jesu narodne jer mi plaćamo pretplatu RTS-u svaki mesec. A o uspehu Joce Ajkule ne bihBolje trošiti pare na Jocu Ajkulu na PZE-u nego na Kreketušu na ESC-u
Kako koji, pa "naprednjački". Isti je narativNe znam koji sindikat je ovlastio ovu osobu da govori u ime svih i da misljenja prekrsta u cinjenice
Pa te emisije su samo za odredjenu publiku, zasto da se nema nesto za ljude koji ne slusaju narodnu i turbofolk muziku.
Same Pinkove zvezde imaju veću publiku od PZE, a njihovi takmičari u javnosti prolaze zapaženije od nekih predstavnika naše zemlje na ESC-u (npr. od ovogodišnjih predstavnika)
Pravo u metu.Ćao, da li možeš da mi navedeš nekoga konkretnog iz ovog muzičkog takmičenja a da je zapažen zbog svoje muzike nakon takmičenja, a da to nisu Informer i Kurir skandali, foto + video spekulacije?
Evo na primer ta ista Lavina ima jedan album, drugi u pripremi, a evo vidimo i lepu Evropsku turneju i na kraju krajeva našli su svoju publiku.
Nešto ne vidim da su takmičari Pinkovih zvezda koji u javnosti prolaze zapaženije od nekih predstavnika naše zemlje na ESC-u na turneji van Srbije?
Pravo u metu.