Budućnost Srbije na Evroviziji

ma koje javnosti ne bulazni

Lmao Allen GIF

Zašto bi, kad ne kršim pravila foruma?

U svakom slučaju, interni izbor je bolji od PZE-a, nevezano za Jelenu. Samo je činjenica da bi Jelena izgrmela na Evroviziji i da je narod vidi kao našu predstavnicu na Evroviziji
Koji narod?

Wau, par fan stranica i par fan takmičenja 😂

Ja sam na ta takmičenja slao Lackua, jel to znači da je i on ESC materijal i da ga ljudi žele?

Wau, par fan stranica i par fan takmičenja 😂

Ja sam na ta takmičenja slao Lackua, jel to znači da je i on ESC materijal i da ga ljudi žele?

Ovo je samo delic stranica od ove godine, a na njima nisam video nijednu drugu srpsku pevačicu koje su pominjane. Ni Teu, ni Teodoru, a još manje Zorju i Zejnu. A za tog Lakcua, ne znam ko je to uopšte

PZE je potreban zbog hajpa u toku samog festivala i da bi se u drzavi imalo jedno takvo takmicenje posebno za pesme pop i ostalih zanrova, bez obzira na finalni plasman na ESC. To kazem ne samo sa Srbiju nego i za sve ex-yu zemlje.

PZE je potreban zbog hajpa u toku samog festivala i da bi se u drzavi imalo jedno takvo takmicenje posebno za pesme pop i ostalih zanrova, bez obzira na finalni plasman na ESC. To kazem ne samo sa Srbiju nego i za sve ex-yu zemlje.

Zašto bi se trošio novac na nešto što ima jako malu gledanost i što je neisplativo? Da vam je rezultat na ESC nebitan, već sam primetio.
A za tako nešto imamo Pinkove Zvezde a i manje gledane Zvezde Granda i Hype Zvezde. A uskoro ćemo dobiti i The Voice. Imamo čak i IDJ show. Za našu zemlju i previše ako mene pitaš. Svi ti ljudi koji godinama dolaze na PZE mogu da se promovišu i tamo

Zašto bi se trošio novac na nešto što ima jako malu gledanost i što je neisplativo? Da vam je rezultat na ESC nebitan, već sam primetio.
A za tako nešto imamo Pinkove Zvezde a i manje gledane Zvezde Granda i Hype Zvezde. A uskoro ćemo dobiti i The Voice. Imamo čak i IDJ show. Za našu zemlju i previše ako mene pitaš. Svi ti ljudi koji godinama dolaze na PZE mogu da se promovišu i tamo
Pa te emisije su samo za odredjenu publiku, zasto da se nema nesto za ljude koji ne slusaju narodnu i turbofolk muziku.

Bolje trošiti pare na Jocu Ajkulu na PZE-u nego na Kreketušu na ESC-u
Onda se bolje časno povući sa takmičenja jer se ovo u narodu zove "bacanje para" koje btw i jesu narodne jer mi plaćamo pretplatu RTS-u svaki mesec. A o uspehu Joce Ajkule ne bih

Pa te emisije su samo za odredjenu publiku, zasto da se nema nesto za ljude koji ne slusaju narodnu i turbofolk muziku.

Same Pinkove zvezde imaju veću publiku od PZE, a njihovi takmičari u javnosti prolaze zapaženije od nekih predstavnika naše zemlje na ESC-u (npr. od ovogodišnjih predstavnika), što i objašnjava katastrofalne rezultate na ESC-u, jer kako će privući pažnju strane javnosti ako ne mogu ni domaće? I da, u svim ovim takmičenjima se, pored turbofolka i folka, itekako mogao čuti i rok i pop…

Same Pinkove zvezde imaju veću publiku od PZE, a njihovi takmičari u javnosti prolaze zapaženije od nekih predstavnika naše zemlje na ESC-u (npr. od ovogodišnjih predstavnika)

Ćao, da li možeš da mi navedeš nekoga konkretnog iz ovog muzičkog takmičenja a da je zapažen zbog svoje muzike nakon takmičenja, a da to nisu Informer i Kurir skandali, foto + video spekulacije?

Evo na primer ta ista Lavina ima jedan album, drugi u pripremi, a evo vidimo i lepu Evropsku turneju i na kraju krajeva našli su svoju publiku.

Nešto ne vidim da su takmičari Pinkovih zvezda koji u javnosti prolaze zapaženije od nekih predstavnika naše zemlje na ESC-u na turneji van Srbije?

Ćao, da li možeš da mi navedeš nekoga konkretnog iz ovog muzičkog takmičenja a da je zapažen zbog svoje muzike nakon takmičenja, a da to nisu Informer i Kurir skandali, foto + video spekulacije?

Evo na primer ta ista Lavina ima jedan album, drugi u pripremi, a evo vidimo i lepu Evropsku turneju i na kraju krajeva našli su svoju publiku.

Nešto ne vidim da su takmičari Pinkovih zvezda koji u javnosti prolaze zapaženije od nekih predstavnika naše zemlje na ESC-u na turneji van Srbije?
Pravo u metu.

Pravo u metu.

Pa već para dana čitam ovo i fazon ispada da u Srbiji niko nema karijeru osim dotične gospođe, i da ništa i Srbiji nema gledanost ako dotična gospođa nije u uključena u to, niko ne zna da peva, niko ne zna da se obuče, niko ne zna da igra, samo dotična gospođa zna.

Znači nikako da shvate da neki ljudi žele da grade karijeru na drugi način, eto na primer i ta Lavina - bukvalno garage bend, došli na PZE sa pesmetinom i nastupom - pobedili na fer način i stvorili sebi nove prilike, našli svoju publiku - bukvalno imaju Evropsku turneju. I baš zbog toga nam je potreban PZE - pa neka svako nađe neku svoju publiku, ne moraju svi da osvoje široke narodne mase.

A pored toga su pokazali u svojim intervjuima šta je kultura, vaspitanje i elokventnost.

A da se ne lažemo mogli su posle PZE da idu po klubovima i da vataju starlete i silikonjare i da budu na svim naslovnim strana Informera, Kurira i ostalog mulja.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back