EvroBosna
Ekspert
Pauziranje sa PzE bih razumio samo ukoliko imaju nekog jakog, generalno voljenog izvođača sa top pjesmom koji bi išao interno pa skapiraju da je bolje pare od PzE uložiti u promociju i nastup i ganjati top 5, a ukoliko toga nema, dajte PzE, draže mi je da dođe nova Lavina i oduva pa makar i bili 17, nego nekoga poznatog preko one stvari slati samo da bi se slalo, i onda sličan plasman tom.
Zamislite da je otišla Tea interno sa onom Ritam Balkan samo zato što je zvijezda, a ne Lavina sa Kraj mene... Tako da može npr. Tea interno ali sa bomba pjesmom i planom
Jbt stvarno are ograničeni kao obor za svinjePZE je bacanje para, niti ga iko gleda, stigne malo poruka, a rezultati na ESC-u su svake godine katastrofalni. Mnogo je bolje interno birati predstavnika, jer tako mnogo više para ostane za ESC
Jbt stvarno are ograničeni kao obor za svinje
Mislim da bi Lavina oduvala i Teu da je ucestvovala na PZE-u sa tom pesmom. Zato sam ja za to da i veca imena prodju kroz PZE, jer ko nam garantuje da oni znaju sta je bomba pesma za evroviziju. Videli smo vise od jedanput da velike zvezde dolaze sa shit pesmama, ili da su planirale da posalju shit pesmu.Pauziranje sa PzE bih razumio samo ukoliko imaju nekog jakog, generalno voljenog izvođača sa top pjesmom koji bi išao interno pa skapiraju da je bolje pare od PzE uložiti u promociju i nastup i ganjati top 5, a ukoliko toga nema, dajte PzE, draže mi je da dođe nova Lavina i oduva pa makar i bili 17, nego nekoga poznatog preko one stvari slati samo da bi se slalo, i onda sličan plasman tom.
Zamislite da je otišla Tea interno sa onom Ritam Balkan samo zato što je zvijezda, a ne Lavina sa Kraj mene... Tako da može npr. Tea interno ali sa bomba pjesmom i planom
Ko ste to vi? Ti i tvoja dva teletabisa što si ih dovukao sa x?Skapirali smo da obožavaš 17. mesto na ESC. To je i domet predstavnika biranih na PZE
Uprava reagujte i iskljucite ovu divu molim vas.
Filipe bolje reci da želiš interno samo ako bi išla Jelena, jer ti sigurno ne bi bilo drago da bude interni izbor i onda izaberu nekog "njihovog". Ako neće birati nikog interesantnog svakako je bolje PZE, ali kako koji dan ide sve je izgledno da neće biti PZE-a. Baš ove godine dosta nekih zanimljivih imena je nagovijestilo bilo prijavu, tako da bi bila šteta jer bi interesovanje za Bugarsku bilo vjerujem veliko.
I ja sam za Radu!!Tu sam i ja! Rada do pobede!