Budućnost Srbije na Evroviziji

Pauziranje sa PzE bih razumio samo ukoliko imaju nekog jakog, generalno voljenog izvođača sa top pjesmom koji bi išao interno pa skapiraju da je bolje pare od PzE uložiti u promociju i nastup i ganjati top 5, a ukoliko toga nema, dajte PzE, draže mi je da dođe nova Lavina i oduva pa makar i bili 17, nego nekoga poznatog preko one stvari slati samo da bi se slalo, i onda sličan plasman tom.

Zamislite da je otišla Tea interno sa onom Ritam Balkan samo zato što je zvijezda, a ne Lavina sa Kraj mene... Tako da može npr. Tea interno ali sa bomba pjesmom i planom

Ako će neko interno onda sam za Teodoru Džehverović i da Coby bude angažovan, ili Zorja da ide. Volio bih i Zejna i Sara Jo isto. Za Teu ja mislim da ona ne zna šta je dobro za Eurosong i da bi to bilo na nivou Loco Loco.

Last edited:
Pauziranje sa PzE bih razumio samo ukoliko imaju nekog jakog, generalno voljenog izvođača sa top pjesmom koji bi išao interno pa skapiraju da je bolje pare od PzE uložiti u promociju i nastup i ganjati top 5, a ukoliko toga nema, dajte PzE, draže mi je da dođe nova Lavina i oduva pa makar i bili 17, nego nekoga poznatog preko one stvari slati samo da bi se slalo, i onda sličan plasman tom.

Zamislite da je otišla Tea interno sa onom Ritam Balkan samo zato što je zvijezda, a ne Lavina sa Kraj mene... Tako da može npr. Tea interno ali sa bomba pjesmom i planom

Samo što bi Tea išla s jeftinom pričom na ESC, dok bi JK napravila spektakl, i svi ste svesni toga. Svakako je interno birati predstavnika isplatljivije i bolje nego PZE

Mislim da bi Lavina oduvala i Teu da je ucestvovala na PZE-u sa tom pesmom. Zato sam ja za to da i veca imena prodju kroz PZE, jer ko nam garantuje da oni znaju sta je bomba pesma za evroviziju. Videli smo vise od jedanput da velike zvezde dolaze sa shit pesmama, ili da su planirale da posalju shit pesmu.

Filipe bolje reci da želiš interno samo ako bi išla Jelena, jer ti sigurno ne bi bilo drago da bude interni izbor i onda izaberu nekog "njihovog". Ako neće birati nikog interesantnog svakako je bolje PZE, ali kako koji dan ide sve je izgledno da neće biti PZE-a. Baš ove godine dosta nekih zanimljivih imena je nagovijestilo bilo prijavu, tako da bi bila šteta jer bi interesovanje za Bugarsku bilo vjerujem veliko.

Uprava reagujte i iskljucite ovu divu molim vas.

Zašto bi, kad ne kršim pravila foruma?
Filipe bolje reci da želiš interno samo ako bi išla Jelena, jer ti sigurno ne bi bilo drago da bude interni izbor i onda izaberu nekog "njihovog". Ako neće birati nikog interesantnog svakako je bolje PZE, ali kako koji dan ide sve je izgledno da neće biti PZE-a. Baš ove godine dosta nekih zanimljivih imena je nagovijestilo bilo prijavu, tako da bi bila šteta jer bi interesovanje za Bugarsku bilo vjerujem veliko.

U svakom slučaju, interni izbor je bolji od PZE-a, nevezano za Jelenu. Samo je činjenica da bi Jelena izgrmela na Evroviziji i da je narod vidi kao našu predstavnicu na Evroviziji

Ako je već toliko interesovanje za festival, može da se organizuje i u drugačijem obliku. Da imamo ponuđeno 3-5 pesama izvođača koji se interno izabere od strane RTS-a (u ovom slučaju Jelena) i onda ljudi glasaju za pesme. Pesma koju ljudi izglasaju neka ide, onda niko ne može da kaže kako je loša pesma koja je poslata kad ju je narod izglasao

Interni izbor je dobar način samo ukoliko mu se pristupi ozbiljno, izabere kvalitetan izvođač i celom projektu pristupi neko ko zapravo ima predstavu šta predstavlja ESC kao takmičenje, a nikako ako se izabere neka silikonska baba sa nazovi karijerom bez trunke kvaliteta samo zato što je režimska qčka.

Ne mora nužno Jelena da bude interno izabrana, ali ja ne vidim trenutno veliko interesovanje javnosti za bilo koje drugo ime.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back