cz Češka Republika 2025: ADONXS - Kiss Kiss Goodbye

Češka Republika
Da, sad je i meni pocelo da mirise na flop

O top 3 plasmanu vise nema ni reci, o pobedi ni da govorim

Verujem da kad bi zadrzao verziju i nastup (uz par korekcija) sa MESC-a, da bi bio u TOP 5. Tako nesto vise odgovara ovakvoj pesmi.
Generalno nemam problem sa dance break ili sa stilom oblacenja tamo gde je to odgovarajuce i na mestu. U ovom slucaju nije.

Ne shvaćam tu potrebu da se zgodan muškarac, a on to svakako jest, ovako nagrdi tolikom količinom šminke i ovakvom oblekom? Ko njima svima govori da je to privlačnije, ili, zašto sami smatraju da će tako biti privlačniji?

Da, šminka mu je užasna 💀

Slažem se sa Tinteom, i verzija pesme i nastup sa MESC-a su mnogo bolji, da su to sačuvali, malo unapredili grafiku, mogli bi se nadati nekom finom plasmanu.

Razumem vas i slažem se da je bilo bolje da je pesma balada, ali prosto se ne može takmičiti na Evroviziji sa akustičnom pesmom i minimalno instrumentala. Takmičenje je za pesmu Evrovizije a ne za pevanje.

Razumem vas i slažem se da je bilo bolje da je pesma balada, ali prosto se ne može takmičiti na Evroviziji sa akustičnom pesmom i minimalno instrumentala. Takmičenje je za pesmu Evrovizije a ne za pevanje.
Mogao je da zadrži vajb ove verzije bez da bude akustična, nekako mnogo drugačije zvuči u originalu, bar taj piano da je zadržao

Malo me smorila pesma u zadnje vreme ali i dalje mi je dobra. Videćemo kako će uživo to izgledati, od toga zavisi sve.

Najbolje stilizovani muškarac na današnjem tepihu. Premoćno mu je odelo i rado bih ga nosio da imam građu kao Adonxs. Šteta što neće tako biti obučen tokom nastupa.

Mislim da će da ispadne sutra i da bude jedini iz mog top 10 koji neće proći u finale 😭

I dalje mislim da je pesma odlična, ali sam prilično zabrinut za prezentaciju i dodajte na to da se Češka uvek muči sa televotingom i da je polufinale dosta jako i kompetitivno.

Moraće neko da iskusi taj scenario sutra. Samo da ne bude Litvanija. :( Bilo bi mi žao i za Čeha, ali nastup deluje flop stvarno.

Ako moram da biram koga bih pre u finalu njega ili Sissal, dajem prednost njoj jer bi mi baš bilo žao da ne prođe.

Baš strmoglav pad na kladionicama, do večeras će na kraju i iz top 10 za prolaz ispasti

Od početka mi se svidjela pjesma, ali densbrejk mi je bio nepotreban. Sad kad gledam probu - tako se dobro nadovezao i kadrovi su perfektni.
Samo da se provuče večeras, a u finalu će žiri odraditi svoje.

Skandalozan mi je ovaj ispadak, nastupom nisam bio odusevljen ali ovo je moralo u finale barem na konto kvaliteta pesme.

Back