cz Češka Republika 2026: Daniel Žižka - CROSSROADS

Češka Republika
Pjesma ima dobrih elemenata, ali nekako mi se previše razvodnjava i nikako da mi ostane u pamćenju. Ovo mi je misterija kako će proći, ali nekako mi ne djeluje kao da će ispasti.

Sve više slušam pesmu, baš je baladerka koja mi odgovara.

Uh, pa ovo je predobro već na prvo slušanje! 😍 Gde sam bio do sada da poslušam Čehiju?! 😂
Predivno zvuči, a pritom je totalno originalno i autentično za Evroviziju. Atmosferičnost u strofama, tiha klavirska pozadina i prateći vokali u potpunosti prate tekst što daje baš puni doživljaj, dok tenorski refren tek ima svoju posebnost koja se prirodno nadovezuje. Svaka čast! 👌

Jedino me sada brine kako će to izgledati uživo i da li će nastup uspeti da isprati ovako dobru priču i atmosferu iz pesme. 🙏

https://www.reddit.com/r/eurovision/s/8aLL27JY1G

A neeee vrištaću u jastuk, plesači su poslednje što ovoj pesmi treba

"In another post, Daniel sort of revealed what the staging might be using; bunch of mirrors. The plan might be using illussions together with contemporary dance.

There's also possibility he will be there alone. Someone who is doing staging for different country said they also have bunch of people like this training but none of them will be on stage nor there'll be dancing. They might be therefore just training Daniel's move he has in MV"

Komentar ispod ovog posta. Meni ovo obećava kao koncept, videćemo. Valjda niko normalan ne bi stavio igrače koji igraju ne znam kako energično uz ovu pesmu 😅

Ma ja to vise zbog Ceske, ali videcemo, oni su imali bas i topove i flopove od nastupa. Neke zemlje nas nauce sta da ocekujemo, a kod Ceske je bas rendom

Moze da flopne nastup sto se mene tice, pesma me zamara koliko mi je dosadna ☹️

Meni konačno ovo počelo da klikće, ide mi u top 10 uskoro, nadam se da se neće (mnogo) ukanaliti nastupom.

Sada kada su se slegli utisci, meni je ovo komotno i ubedljivo #1 ove godine, bar u studijskoj verziji. Ne očekujem da će proći u finale, ali bih baš voleo. Ovo je prvi put otkad pratim ESC da brinem da li će mi #1 u finale, uopšte nije lep osećaj 😣

Zapravo mi ni #2 (Lavina) nije siguran finalista. Biće stres u maju.

Ovo je prvi put otkad pratim ESC da brinem da li će mi #1 u finale, uopšte nije lep osećaj 😣
Ja i Sudden Lights, a možda mi se i ponovi ove godine. xD

Savršeno od prve od poslednje sekunde. Nadam se da će pesma dobiti nastup kakav zaslužuje.

Poslednja epizoda podkasta češkog OGAE-a pita: Da li je Daniel Žižka novi Gjon's Tears?

I think not :D

Šta vi mislite? :D

cz Češka Republika 2026: Daniel Žižka - CROSSROADS
Back