cz Češka Republika 2026: Daniel Žižka - CROSSROADS

Češka Republika
Meni je Gjon bio isforsiran i neprirodan, nisam uopšte voleo tu pesmu ni u jednoj varijanti. Ovo mi je nekako organskije, ali i kao takvo mi nije leglo na prvu. Sada mi je dobra i slušam je poprilično, samo se i dalje brinem za nastup.

Joj, zabrinut sam sad. Deluje kuvano i vokalno je dobar ali malo i pitchy na momente 😣

Joj meni je baš ostavio utisak, mislim ima nekih momenata ali ja bih to pripisala ozvučenju, kvalitetu snimka + trema jer je prvi put izvodi uživo. Baš verujem da će dobro zvučati, samo je nastup veliki znak pitanja

Obzirom na loše ozvučenje, vokalno deluje super. I dalje mi je vrlo upitno da li će potrefiti nastup.

Obrada "Amar Pelos Dois"

Ova pesma mi je postala ozbiljno dobra i sada je redovno slušam, zaista se nadam da će to na sceni izgledati i zvučati kako treba.

Ja mislim da ovo ispada. Jednostavno je previše monotono, a možda čak i od žirija bude imao Finska 2017 tretman.

Sviđa mi se vajb same pesme ali, evo, ni nakon 10-ak preslušavanja, ne uspevam da zapamtim ama baš ništa. Ima kvalitet ali pesmi dosta toga nedostaje da bi mogla da konkuriše za neko visoko mesto. Plasman u finale, po mom mišljenju, plafon.

Ove nekako lepe ``mekane`` moody pesme jedna za drugom (na Luksemburg mislim) bas mi bzvz... Meni se licno dopadaju tj. bas prijaju ali nikako ne znam kako ce se istaknuti.
Fotke su mi bas lepe

Jako mi se sviđaju fotke. Mislim da će ovo žiri lepo nagraditi i da će Češka proći u finale

cz Češka Republika 2026: Daniel Žižka - CROSSROADS
Back