Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Mislim da bi nam trebala posebna tema kada bi se krenulo sa pričanjem zavrzlama i anegdota ipak su to bile 4 sezone. :D:ROFLMAO:
Želim 😭
A stvarno neka neko razmotri predlog da se opet organizuje! 😍

Ivana nakon zavrsene emisije:

tumblr_o9eu5odcur1rs79hjo1_500.gif

Dva pobednika su nam i danas prisutna na forumu (Destry i Stole), dok ostalo dvoje nije (Dav i Tutor girl). :D

Dav kako je pobedio ne sećam se, garant smo nešto glasali nesvakidašnje. 😂 Pritom ne mogu jedne scene s tim forumašem da se setim.

A šta treba se desi da bi se neko smilovao i opet organizovao? ili jednostavno želite da izbegnete nove ratove 🤣🤣

Dav kako je pobedio ne sećam se, garant smo nešto glasali nesvakidašnje. 😂 Pritom ne mogu jedne scene s tim forumašem da se setim.

Ja se sećam, ali nije baš tema za ovde.

@dezurni_posmatrac ja mislim da je više do obimnosti samog takmičenja i slobodnog vremena, ipak treba osmisliti sve i sa strane organizatora.

A ko je veliki šef surivora bio?
Ovo je poslednje pitanje ovde za survivor, neću više smarati ahaha ako je neko dokon može mi pisati u dm o tome 🤣

ja mislim da je više do obimnosti samog takmičenja i slobodnog vremena
Aha, ima smisla 👌🏻

Ne mogu da učestvujem opet tamo kad uvek od samog starta se kuje plan kako da me se reše. 😂 A i puno sam lagao i manipulisao neku sezonu ne radi mi se to opet, znam da se @Ro97 zeznuo jer je očekivao da glasam s njim. xD

Znao sam da je nešto bilo na tu foru!

Back