Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Na skali 1-10 ocenite vašu potrebu da glumite „mirođiju u svakoj čorbi“.

*Vax’ildan - 3 - Evo da ti docaram, ako bi 1 bili neki randomi sto se pojave na forum samo za vreme PzE i ESC, a 10 forumasi tipa Petar i Mrm, ja bih recimo bio etica - uvek tu, ali uglavnom ko i da me ne nema.
MilanB - 6 (Voli Vax da bude mirođija u svakoj čorbi, e sad ne znam koliko je sam sebi spreman to da prizna. U skladu sa tim neka bude da je rekao 6)
zeleni - 4 - ne djeluje mi kao netko tko se u sve miješa, redoslijed rijeci u rečenicama koje piše mi nije seksipilan i napet pa ne pratim sto piše po forumu, pa neka bude 4, onako od oka.
Bebi – 4 - Nije mi nešto Vax delovao kao mirođija, ali kao sitni mučitelj jeste. Kao šta je sad sitni mučitelj, može svojim zagorčavanjem u život da doprinese razvitku drugog ljudskog bića, tako malo ih izaziva.

Bili su blizu ali ipak ne.
0 poena

4a40a97857e0cd5228a14fedbbc7c927.gif

Na skali 1-10 ocenite vaš fizički izgled.

Vax’ildan - 7 - Nisam video slike (a ni snimak), tako da moram da nagadjam, cenim da je neki prosek, ali cini mi se po komentarima da nije skroman(da ne kazem objektivan), pa je povecao ocenu bar za 1, 2, tako da neka bude 7.
*MilanB - 7 (Bez lažne skromnosti, rekao bih jaka sedmica. Da malo više vodim računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti moglo je biti i više.)

zeleni – 9 - devet je, a ovaj jedan što mu fali sam ja, da ga poteram u teretanu da napravi nešto od sebe :*
Bebi - 9 - Svako prvo u sebi, a zatim i u drugima može naći mane, ali neka jaka studentska 9-ka je ocena kvaliteta, a i Lav u zodijaku ne sme sebi da da ocenu nižu od 9.

Počeli su sa poenima. Pokahontas na aparatima.
1 poen

200w.gif

Na skali 1-10 ocenite to koliko ste zadovoljni svojim seksulanim životom.

Vax’ildan - 5 - Jako tesko pitanje, jer pod dejstvom zelenog i 0 moze da bude 10, tako da neka bude zlatna sredina.
MilanB - 3 (Deluje mi da nije previše zadovoljan. Možda vanzemaljska bića imaju previsoke kriterijume.)
*zeleni – 8 - neka bude 8, iako zbog nedavno preživjelih trauma imam fobiju već 3 mjeseca od ikakvog senzualno-seksualno-bliskog kontakta, neka bude osam zarad moje slavne prošlosti.
Bebi – 8 - Obrni okreni mora da bude zadovoljan, čak iako neke niske strasti nisu skroz zadovoljene makar je neki deo tela ostao zadovoljen nadražajem. 8ica jer Vaga uvek nekako dobije to što hoće kad je dobar dan za kocku, a meni deluje da im dobro ide kocka.

I dalje nastavljaju sa poenima.
1 poen

tumblr_mpsx9kPbUY1susw3eo1_400.gif

Na skali 1-10 ocenite vašu „obdarenost“.

Vax’ildan - 8 - N8
MilanB - 8 (Nisam video i ne mogu da komentarišem (slobodno može posle večere foto + video u PP), ali recimo da neka bude "tvrda" osmica , a i za broj 8 postoji odgovorajući odgovor... ali da ne budemo prosti,
zeleni – 9 - nekako mi ima small-dick-energy, zato i toliko sere po forumu, ali pošto je to Bebi i zadovoljan je malim stvarima neka bude 9!.
*Bebi - 9 - S obzirom na moju visinu od 175 obdarenost na koju referirate izgleda grandiozno u odnosu na konstituciju koju posedujemo. Može se i tumačiti u smislu L Г kada pokazujete na šaci visokog i niskog. Ali da, suština je da ne ide predaleko u duž, ali obim je dosta prisutan kao relevantan faktor priče o falusu. 9/10 jer zavisi od ličnog ukusa.

Ovde su baš bili blizu ali i dalje nemaju više od jednog tačnog odgovora.
1 poen

LaV920.gif

Last edited:
Koju od tri osobe za ovim stolom bi poljubili u usta da je pitanje života ili smrti?

*Vax’ildan - Bebi - U toj situaciji bih poljubio svakog, ali ajde neka bude Bebi, posto je on jelte najpozeljniji, pa ce nam boze zdravlje ovo doneti lagane poene.

MilanB- zeleni (Nemam neko obrazloženje zašto, znam da mene neće, tako da je 50:50. )
zeleni- Bebi, nekako izgleda kao da bi ga poljubio i bez toga pitanja. U biti, mislim da bi poljubio sve, bez obzira na pitanje života ili smrti.
Bebi -Bebi - Sa mnom!!! Ko to nije iskusio, propustio je da ispriča priču kad je mator onu "eee sećam se nekad sam ja to dobro..."

Drugu rundu počinju sa dva šppoena po prvi put večeras.
2 poena

make-out-kissing.gif

Back