![]()
Ma šta vam je, šta bre ja ahaha mnogo vi potcenjujete ostale učesnike moje grupe, samo ću to reći...!!!![]()
Šta vi beše, Blizanac ili Vaga?
![]()
Ma šta vam je, šta bre ja ahaha mnogo vi potcenjujete ostale učesnike moje grupe, samo ću to reći...!!!![]()
Ja čekam tvoju večeru da sve eksplodira.To nama starim mačcima paše, tvrdo i fluktirajuce
Kunem se da ću posle večere promeniti ime jer mi je to još jedna osoba rekla kao poveznicu sa imenom posmatrač ahahaha neka hvalaPosmatrač je flešer garant. Ili voajer, pošto posmatra.
Ma ajde, šta ima loše u tome posmatrati?! Nemoj da se stidiš, mi smo ovde otvoreni za sve xDKunem se da ću posle večere promeniti ime jer mi je to još jedna osoba rekla kao poveznicu sa imenom posmatrač ahahaha neka hvala
Jel taj fetiš u mojoj prostoriji?Loše je krasti i ubiti, imati fetiše nije.
OdavnoNe znam, jeste punoletni?
Sada sam čitao ponovo našu večeru da bih se oraspoložio, i bez lažne skromnosti mislim da nas niko neće prevazići do kraja.
![]()
Koliko jedva čekam da vas Ivana rastavi na proste činioce sa njena 2 odgovora koja iščekujemSada sam čitao ponovo našu večeru da bih se oraspoložio, i bez lažne skromnosti mislim da nas niko neće prevazići do kraja.
![]()
Pa da kao Maneskinnema teorijske šanse da poslednja grupa ne bude najbolja, po imenima je kao Sanremo
Puno očekujete od nas, nemojte tako.nema teorijske šanse da poslednja grupa ne bude najbolja, po imenima je kao Sanremo