Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Kojoj osobi sa foruma bi da morate poslali svoje slike bez odeće na sebi?

Vax’ildan – Bebi - Sad cu malo da glumim Destrija - Moj odgovor bio bio dezurni posmatrac, jer ako on propisno obavlja svoj posao, onda on sve te slike vec ima. A sad sta bi MilanB odgovorio, hm, ne znam, ali ajde neka bude Bebi, zato sto zasto da ne.
*MilanB - Micky (da moram poslao bih bilo kome, ali neka bude Micky. Mislim da bi on uzvratio istom merom. )
zeleni – Vax‘ildan
Bebi – Liberta - Mislim da bi se Liberta najviše obradovao fotkama, još onako neplanirano na prepad u vreme nekog sastanka ili ručka, pa samo puf, sevne Severina. To je art.

Ovaj put ostaju bez poena.
0 poena

parody-faceswap.png
Ja sam ovdje nesto drugo odgovorio

Sa kojom osobom sa foruma bi voleli da imate seks na jednu noć i da se posle toga pravite da se ništa nije dogodilo?

Vax’ildan - Anhel - A mozda i zivimo u univerzumu gde je ovo istina.
MilanB - Micky (Opet Micky, njega stalno vezuju za seksualnu tematiku. Doduše, nisam siguran da bi se pravili da se ništa nije dogodilo.)
zeleni – Mala - sa streaponom i bičem da ga izbičuje da mu oprosti sve zabrane koje je dobila zbog njega.
*Bebi – Marko - Hmmm, volim te tajnovitosti, al ne kad se otkriju nego kad ostanu tako zakopane. Dođem ja tako u HR, iscimam Marka da ga kr*snem, onda bih mu rekao da suzbije to u sebi u fazonu ćuti drOljo mala reč da nisi pisnuo, a on tome sad ne sme da pisne jer on sad ima dečka kog sam mu ja igrom slučaja namestio. Svakako sam preko granice i nema šta da se brine toliko, neće se ova naša afera baš toliko ponavljati. Samo kad eto tako skoknem do EU da vidim šta ima. Eto malog odlomka iz mog fantasy book-a.

Ponovo bez poena. Da li će stići Pokahontasa u poteri?
0 poena

sexy-lips.gif

Sa kojom osobom sa foruma bi voleli da imate seks na jednu noć i da se posle toga pravite da se ništa nije dogodilo?

zeleni – Mala - sa streaponom i bičem da ga izbičuje da mu oprosti sve zabrane koje je dobila zbog njega.
real housewives kiss GIF

Sa kojom osobom sa foruma bi vodili ljubav pod tušem :

a)Margy
b)etica
c)Ivana

*Vax’ildan - a)Margy - eci peci pec
MilanB - b)Etica (Ako ga je već spasila od meteora, onda bi bio red da se oduži. To je neko moje mišljenje.)
zeleni – a)etica - nekako su oboje nježni i neprimjetni, tako da bi neprimjetno uživali kapljice vode koje im se spuštaju niza tijelo i nježno se prepustili daru vode.
Bebi – a)Margy - Vax mislim da bi izabrao Margy jer mu ime zvuči seksi za pod tuš. Sa sve pokretima koreografije s prstima MargyVagy MargyVagy Margyyynalno.

Ponovo Bebi u napadu.
1 poen

tumblr_n9lbfei9y81ti70kso1_500.gif

Back