Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Šta je vaš najveći adut :

a)polni organ
b)zadnjica
c)noge

Vax’ildan - c)polni organ - opet se vodim logikom da ego ovde radi opet
*MilanB - b)zadnjica (Pa od ovog ponuđenog definitivno gluteus, ali to ne znači da sam nezadovoljan ovim preostalim adutima.)
zeleni - a)polni organ - duga devetka, pragnija od pola metra kruta do kolena, logično!
Bebi – c)noge - Pod C noge, svud šeta po brdima, dolinama, džunglama, jaše konje, tako da za to mora se imati dobre noge.

Milan se ne bi složio sa njima.
0 poena

1vF3om.gif

Najviše volim seks u :

a)automobilu
b)kuhinji
c)kupatilu

Vax’ildan - b)U kuhinji, tu su leteci tanjiri.
MilanB - c)kupatilu (Vanzemaljci ne voze automobile, oni su te primitivne vidove transporta davno prevazišli. Kuhinja mi deluje neinspirativno, tako da neka bude kupatilo.)
*zeleni – a)automobilu - u automobilu dok me vozi neka bude gruba predigra, možda negdje usput kraj puta i početna akcija. Nastavak na kuhinjskom elementu, svršetak u kupatilu na veš mašini i onda pod tuš da saperemo sve naše bludne grijehe. Pa legnemo na krevet onako dok nam je tijelo svježe oprano od dara vode, pulsira i ponovimo sve opet. Automobil logično, volim egzibicije, od zadnjeg sjedala, prednjeg, haube, gepeka pa čak i krova!
Bebi – a)automobilu - Zeleni voli u automobilu jer voli da se vozyyy,, vozyzaaa me ovoo yeah ide Madonna Sorry.

Da li je Bebi sam dovoljan?
1 poen

r1Z1Bo9cWg5t9nYbaBAyA9uH0Vb0iS2MoyHmhraJrOG7sD4j_oR9kJB-I_hFAoCAMI8jFfPrll9jcyULXdW-dzIcvNrRexp1W2ijgyrvl1uEc0zFCMznAEWRFHC_GOWzw42Cqw

Da li više volite :

a)dominantnog
b)neutralnog
c)pokornog

Vax’ildan – a)dominantnog - insert ' sve, aaa sve ' gif ovde, ali posto to nije opcija, neka bude dominantnijeg, hriscanski je biti pokoran.
MilanB - b)neutralnog (Mislim da bi Bebiju najviše odgovarala ova varijanta, da sam može da ga formira i oblikuje onako kako on želi.)
zeleni – a)dominantnog - dominantni tip je poželjan da opali koji šamar, lupi po zadnjici, nježno uhvati za vrat i lagano se njišući naprijed-nazad odvede u eterični svijet strasti i ljubavi.
*Bebi – a)dominantnog - Neutalna je pavlaka to može, ali neutralnog partnera jel me zajebavate? Dno, ne dolazi u obzir.
Elem, pošto sam versatile i volim igre moći, tako da izabirem dominantnog pa da se posle nadjačavamo za prevlast. Kad bude srušen, tražim novog dominantnog za nove pohode.

Dva poena. Da li je kasno ?
2 poena

gif-mdlg-dominant-Favim.com-6110484.gif

Back