Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

DVOLIČNOST

Vax’ildan – Endrega - Afera 'Lobanja'. Svima davao lobanje, a onda brisao postove kad mu drugi nakace lobanje. I kao briga ga za sve, a ustvari mu je stalo.
MilanB - Mala (I to je tako.)
zeleni – Niko - eterično gledano svi smo dvolični, bilo bi nepravedno okarakterizirati nekoga kao dvoličnog, jer smrtnici to smatraju uvredom, a i s druge strane sam sam takav, ali reći ću NIKO. Uvijek mi pohvali pjesmu na FSC-u (dok je još smatrao da su mu komentari bitni) i uvijek mi uvali nulu. To sve dokazuje da postoji kritična masa koja igra Roblox i tamo se dogovara za poene!
Bebi - omikron - svake godine u temi od nacionalnog značaja je bivao optuživan za razne vrste dvoličnosti i boli ga patka tera on svoje, tako da ni ovo sad nije nešto loše možda je to više veština rastegljivosti.

Kada se kupate koji deo tela prvo pokvasite?

Vax’ildan - Ruke, kad podesavam kolko da bude topla voda.
MilanB - Ako je u pitanju kupanje, onda noge, prvo sa njima ulazim u kadu, ne vidim drugu varijantu. A ako je tuširanje u pitanju, onda ruke.
zeleni- moja snažna prsa, jer glava tuša je tako okrenuta da mi prvo pršti po prsima pa se onda cijeli naježim i prepustim se daru vode dok se okrećem oko tuša i sapunjam.
Bebi - Glavu zato što uvek krenem prvo da perem kosu, pa onda posle toga krenem od stomaka naniže prema preponama, tu se malo zadržim zbog količine sapunice pa krenem onda pozadi da doterujem sve u red da može biti funkcionalno u svakoj prilici, pa nogice i tako sve uz muziku i pevušenje, dok se kupam uvek ubadam tonalitet.

Koji deo tela bi promenili na sebi da morate ?

Vax’ildan - Ne bi ja tu ništa diro, al ako bas mora... DA MOGU, promenio bih svasta nesto, ali pre svega kicmu, kriva je i bole me ledja; radim vezbe i aktivan sam, ali avaj!
MilanB - Nos definitivno. Mogao bi biti malo kraći.
zeleni- guzu, volio bih je vratiti u prvobitno stanje, ne sviđa mi se što se pretvorila u tunel Karavanke, al Bože moj, što je tu je, 3 mjeseca bez moralno nepodobnih radnji i vjerojatno se počinje vraćati i skupljati u prvobitno stanje.

Bebi - Noge, zato što kad se pogledam u ogledalo shvatim da sam ja niži zbog kratkih nogu pa onda povremeno izgledam patuljasto.

Koji je najčudniji deo tela gde ste imali modricu od ugriza partnera/partnerke ?

Vax’ildan - Vrat, nemam preteranog iskustva sa piranama.
MilanB - Pa nisu me puno grizli. Tako da jedino zadnjica može da uđe u tu kategoriju.
zeleni - grizli se jesmo mnogo svuda, ali vrat je bio najčešća žrtva.
Bebi - Imao sam po sisama jer je bio incest role play, a ja sam glumio majku.

Koji je najduži vremenski period koji ste proveli bez kupanja?

Vax’ildan - Oko 2 nedelje, tokom studiranja u drugom gradu, zimi na - 20 stepeni, smrzle se i popucale cevi, pa nismo imali vodu dok nije majstor dosao da popravi, a i napolju se sve bilo zamrzlo, pa se nije zurio.
MilanB - Mislim četiri dana. Na nekom od putovanja gde je kupatilo bilo užasno i nisam imao želju da ga koristim.
zeleni- ovo je delikatno pitanje i malo me sram odgovoriti na njega. 3 tjedna. Bio sam u teškoj depresiji, nisam imao volje za životom, za hranom, za zrakom, za društvom, za ničim. Inače to je bila moja prva bipolarna epizoda, ali bez brige, uz modernu psihijatriju, terapiju, farmatologiju (šarene tabletice) i najvažnije rad na sebi sve se uspjelo stabilizirati.
Bebi - Bilo je to na fakultetu tipa 2015. godina, blokada faksa ne ide se na faks, ja sedim u stanu 4 dana igram igricu, duvam i ne kupam se, živim u stanu raspad ko Ukrajina ono sudopera na ciglama, ul Knez Mihajlova, ali nema veze što sam se ukiselio živimo rock n'Roll život. Lepo je sebi dopustiti nekad da budeš gadan, to je bio period kad sam glumio sirotinju iz Almadovarovog filma.

Koja je po vama smisao života?

Vax’ildan - eh, pa da na dan zaljubljenih odgovaram na ova pitanja..
MilanB - Uf, ovo je baš filozofski. U skladu sa tim i proseravanje: Mislim da je smisao života dostići korelaciju između uma i tela, a sve to mora biti u direktnoj proporciji sa mesečevim menama, konstelacijom zvezda, geopolitičkom situacijom u svetu i globalnim zagrevanjem.
zeleni- smisao života je jedna obična kapitalistička izmišljotina, da ne kažem njen produkt koju su objeručke prihvatili samozvani gurui, odnosno umjetnici umijeća življenja kako bi kontrolirali nesigurne i nudili im kojekakve seanse, naravno u svrhu dobivanja određene dobiti. Smisao života je da NEMA smisla, be free, ne opterećuj se glupostima, radi što hoćeš, budi što hoćeš, ali budi jedan obični smrtni čovjek prije svega.
Bebi - Najteže pitanje u životu, pa onda sam nekako našao kompromisan odgovor - održati se u životu. Jer na taj način onda mogu da sprovedem u delo stvari koje mom životu daju smisao.

Back