Meni je fascinantno kako ovoj kuji uspeva da izgleda nadrkano, a znam šta je zapravo.3. Stefix (čuo sam da je jako zgodan, a po toj nekoj nadrkanoj energiji na forumu deluje mi kao da je prava vatra u krevetu)
Stoleeee, od koga ste to čuli ako nije tajna?3. Stefix (čuo sam da je jako zgodan, a po toj nekoj nadrkanoj energiji na forumu deluje mi kao da je prava vatra u krevetu)
Ma nisam ja ovakav utisak toliko dugo gradio da bi mi ga ti sad srušio, ćuti tu!Meni je fascinantno kako ovoj kuji uspeva da izgleda nadrkano, a znam šta je zapravo.
Ovako se osećam nakon ove emisijeMa nisam ja ovakav utisak toliko dugo gradio da bi mi ga ti sad srušio, ćuti tu!![]()
Vidi jedna zanimljiva stvar boravka na nekom forumu je ta što neko može da krije svoj identitet ili bukvalno da kreira totalno neku novu osobu (naravno ako je toliko dokon). Ja sam ovo rekao više u fazonu da devojka kako se predatavlja stvarno jeste luda ko struja ili se barem pravi luda. Mada uvek ima ta opcija da je neki tip od 56g nolajfer.Sivi neću da ti rušim sneška ali, šta ako je Mala muško?
4. MilanB (ima pohotan pogled, verujem da bi bilo baš dobro)
Logičan izbor je MilanB ali isključivo zbog toga što znam, kada bi se strasti rasplamsale, u pozadini bi svirale Tea i Galena i to bi bio potpuni užitak. Znači MilanB isključivo zbog muzike, haha. Stefixa znam, sladak je ali ja ne volim twink momke .