Ja sam jedva stigao da sastavim i pošaljem odgovore. Juče sam se ceo dan drkao sa odgovorima i nisam stigao sve da ih završim, al zato od jutros uz kaficu sve završio i poslao.![]()
Juče sam ceo dan drkao![]()
E ja sam te pomenuo u jednom svom odgovoru, videćeš većJa sam momku neki dan porezala ocni kapak
RomantičnoJa sam momku neki dan porezala ocni kapak
Pa zato sto ne znam da udaram pesnicom a ocigledno ni da samaram pa od mog samara se nokat zario u kapakRomantično![]()
Pa zato sto ne znam da udaram pesnicom a ocigledno ni da samaram pa od mog samara se nokat zario u kapak![]()
![]()
![]()
Pa zato sto ne znam da udaram pesnicom a ocigledno ni da samaram pa od mog samara se nokat zario u kapak![]()
![]()
![]()
Sreća, pa si u finalu FSC, inače bismo slali Filhyja u program zaštite svedoka lolPa zato sto ne znam da udaram pesnicom a ocigledno ni da samaram pa od mog samara se nokat zario u kapak![]()
![]()
![]()
Lav podznak rak mesec u devici ali mars u raku pa me to cini agresivnijom inace sam majka terezaSta ono pauk beše u horoskop?
Nothin' in this world can stop the spread of my wingsHvalite me usta moja, tipicni lav
Pobednica S04Ja sam momku neki dan porezala ocni kapak
cekaj, ne znam, moram da pogledamJesi emotivna inače? Gdje ti je pluton i jupiter