es Španija 2026

Pa dobro, ako pobijedi svakako može uložiti i u novu pjesmu i ponovo se prijaviti naredne godine. Svakako joj ovogodišnje učešće neće biti besmisleno, dapače.

Pobednik dobija 100k + tekstopisac 50k. Dovoljno za ulaganje. Samo ovakva pesma se retko desi dva puta istom izvođaču.
Stvarno je ubica kao što naslov otkriva🎉

Sad se setila da poslušam, brutalno dobro. Po meni, mislim da ne bi trebalo da ima dostojnog rivala.
Ovo je stvarno vrh. Nisam ispratio ovogodišnji Benidorm, ali mislim da bi ovo u Beču moglo biti potencijalno vrlo visoko, kakav miks žanrova, kakva sceničnost.

Ja sam tek sinoć pogledala više kandidata. Španci digli festival na next level šit!!
Pre svega sam ostala zatečena celom produkcijom 10/10
Nakon raspada od Dore mi to sve došlo ko melem za uši

Mataora, T Amare, Los ojos no mienten top 3, mislim da bi sve 3 imale šansu za pristojan ili dobar plasman

Ic mataora bić savršenstvo. Ne da drži pažnju tri minuta nego sam zinula bukvalno.

Meni najsimpatičniji deo pesme, možda zbog načina na koji izgovara rečenicu. :LOL:

Mada, šta znam, možda je i dobro što ne idu na ESC, mislim da meni ne bi bilo dobro, u slučaju da ovo vidim ispod 15. mesta (naravno, ako pobedi večeras, a mislim da bi trebalo), možda čak ni van TOP10, a šta znam, ipak su to Španci sa njihovom reputacijom.

A vidi se od početka da je i realizacija i osimšljavanje rađeno sa Evrovizijom na pameti i da ništa bukvalno ne bi trebalo dirati. Videla sam i video sa nastupom, neko je u dvorani snimao i još više ostala, u fazonu "Vau."

Sve u svemu, definitivno bih je volela videti ponovo jer je odličan performer, ali će mi, u isto vreme negde uvek biti krivo i zbog ove pesme i nastupa koji neće videti Beč.

Ovaj Benidorm Fest mnogo bolji nego prošli dva. Nije baš na nivou 2022 i 2023, ali tik iza

Pobijedila najbolja pjesma, moj favorit, kakvo veče za me

Dobro, barem su publika i ovaj drugi žiri glasali kako treba. Pobednici ok, meni malo repetativno, ali nije loše.

Bilo je jasno da će oni ili Rosalinda pobijediti. Super je ovo pjesma ovako za slušati, za ljeto npr., tako da u ovim okolnostima skroz ok, ali opet bi grešku napravili što se tiče izbora za Eurosong lol.

Da vidim pobedili su tvt za par poena iznad Mataore. Samo što bi žiri trebao da bude taj koji će da nafiluje Mataoru poenima, ima sve predispozicije.

Smiješno je da je Mataora tako nisko žiriju, mada možda da je cilj festivala bio odlazak na ESC, glasali bi drugačije

Back