Šta trenutno slušate?

Neironično mislim da bi ova pesma iskidala na evroviziji, doduše sa poprilično izmenjenim tekstom 😂
Dao bih šansu Nucciju da se oproba xD
Iskreno, isto sam razmišljao dok sam slušao pesmu, uz brutalno kadriranje i animacije, ne bi bila potrebna ni neka preterana koreografija

Ja Nuccija u ESC kontekstu zamišljam kao neki miks Kaarije i Mahmooda, još kad bi on to mogao uživo da izvede, mada možda bi i mogao 😂

U svakom slučaju mislim da bi publika otkidala na ovaj etno pop trep žanr.

Ovo svaki put kad poslušam (a pogotovu kad pogledam live) otkine po jedan parčić moje duše...ali bukvalno svaki put.. 😭

Auuu Agnes moja, @dodo .. ❤️
Ubo si u srž..

Nema bolje edicije MF od 2009. Ja potpisujem da nema... Čak je i moja omiljena MF izvedba u toj ediciji.. A nije Caroline af Ugglas niti Alcazar.. Auuu kakva je to edicija onda.. 😱

^ Nije mi nešto, uopšte me ne radi, kao neka loša mešavina mjuzikla i osamdesetih. Radije bih da je Release me bila njena MF/ESC pesma iz tog perioda.

• Like
Reactions: Mrm
^ Nije mi nešto, uopšte me ne radi, kao neka loša mešavina mjuzikla i osamdesetih. Radije bih da je Release me bila njena MF/ESC pesma iz tog perioda.
Obožavam i jednu i drugu ali totalno su različite.. :)
Totalno znam i razumem tho zašto je "Love, love, love" zapravo bio MF entry..
A i ti si objasnio upravo to...

Close your eyes and see my burning flags.. 😢

2024, malo šlager zvuka nam podari.. 🙏 Da užuvamo u Malmo na ESC kao nekad.. ❤️🙏

Back