Šta trenutno slušate?

Wow pa ona to ima spotove za svaku pesmu. 😯 Nisu ono, snimljeni u istom ambijentu?

Evo ga moj top 10 Prijankinih pesama:

1. Sledeca - Ova pesma boli, ali u isto vreme nesto najdivnije ikad. Tekstualno mozda najteza pesma koju je Pedja Medenica napisao nekome.
2. Dam Dam Dam
3. Separe - bas steta sto je slabo prosla, teska voznjica od pesma
4. Ludnica
5. Psiho
6. Devet zivota
7. Ko si ti
8. Bogata sirotinja
9. Voljena gresko
10. Legitimno/ Separe

1. Sledeća
2. Svetlo
3. Devet života
4. Duguješ mi dva života
5. Dam dam dam
6. Ludnica / Sve po starom
7. Sabotiram / Totalna anestezija
8. Testament
9. Ja sam odlično
10. Psiho / Ogavno
Random je redosled ipak jer ne znam kako da ih rangiram.. A mogla bi još neka na listu, ima mnogo dobrih pesama.

Ipak i dalje Za nas kasno je/Totalna anestezija - nikad mi nisu dosadile. Ali baš uživam u novim ovih dana.

Meni su omiljene Senke, Ko si ti, Totalna anestezija. Ne slusam je cesto ali ima nesto posebno u glasu

Ja generalno volim kad je boja tamnija, kad je mračnije nekako sve, teško onako, kad su donje lage u prvom planu, i piano balade uh, zato znam koje izdvojim, te registrujem odmah...super je da si Ogavno stavio @libertà ❤️ :)

Ipak i dalje Za nas kasno je/Totalna anestezija - nikad mi nisu dosadile.

Ništa bez:

05_1000x0.jpg

---------------------------------------------------------
@Lignjoslav

🙌 🙌 🙌 🙌 🙌

Nećemo bez Saleta!

Jel to najgledanija na YT njena?

Inače spot je sniman u rudniku soli Salina Turda u Rumuniji, gde je bilo i jedno polufinale rumusnkog NF-a 2018. godine! :cool:(y)

Obožavam tu lokaciju za NF!

Želim ESC tamo i da svi sa foruma budemo tamo u publici! :love: ❤️ 🙌

Salina Turda 2025! 🙌

Spot je top zbilja, ovo sam slao na Srboviziju i uz Testament i Bogata sirotinja mi je ovo u top 3 njenih pjesama

Spot je top zbilja, ovo sam slao na Srboviziju i uz Testament i Bogata sirotinja mi je ovo u top 3 njenih pjesama

Ti ćeš imati kartu za prvi red u Salina Turda 2025! 🙌

E da, jedino, Samanta Tina će biti interval act, izvinjavam se...😌

Inace sokirala me je informacija da Svedska nije dodelila nijedan poen ovom remek delu i pobednickoj pesmi iz Norveske.

Back