Šta trenutno slušate?

Isuse gdje si ovo čudo iskopao sad 😂
Ćuti tamo Marko, nego snimaj spot za ultimate hit 🇷🇴 esc legende Mihai Traistariu ❤️ "Paradisio" kako kosiš travu kao osnovni motiv u spotu.. 😌

Sram te bilo @Marko, velika je nepravda načinjena te 2016. godine, 2017 bismo išli put 🇷🇴 i imali ESC u nadaleko čuvenim rudnicima soli Salina Turda, da je ultimate hit "Paradisio" pobedio to bezočno korumpirano takmičenje zvano "Selectia nationala" 👎😖😡 Nije ni čudo da su baš tada diskvalificirani i da nisu ni učestvovali, što Ninočka veli "Netko to gore vidi sve".. 😌

Sram te bilo @Marko, velika je nepravda načinjena te 2016. godine, 2017 bismo išli put 🇷🇴 i imali ESC u nadaleko čuvenim rudnicima soli Salina Turda, da je ultimate hit "Paradisio" pobedio to bezočno korumpirano takmičenje zvano "Selectia nationala" 👎😖😡 Nije ni čudo da su baš tada diskvalificirani i da nisu ni učestvovali, što Ninočka veli "Netko to gore vidi sve".. 😌
Diskvalificirani? Aleksandra, je l' si ti iz Srbije ili?

Novi album Micy P. Ali nisam oduvan, mnoge mi pesme vriste Prija, kao da su za nju radjene.
Kucketina, Lav i Vencanje najbolje.

Uvek me vrati ovaj lyrics ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Let me tell it to you now
You're stronger than the wind
If they ever let you down
The winter would set in
Back then my mother showed me all
My frozen heart could do
Unbreakable

Inace albumi Mice P i Tee T kao da je radio AI 🥲 sve isto. Razocaran.... Cekamo Saru sutra 🙏

Nisam čuo novu Micy, ali ovo što izbacuju na Insta je uglavnom ista Prija, a ja takvu muziku ne volim uopšte lol možda ipak ne odem na koncert, ne želim da slušam ovo

Back