Šta trenutno slušate?

Kakvu sam sad našu kidalicu koja bi zadovoljila Stoletovu temu. Hebo me ko me naterao da šaljem AraMP3, da je bar MP4 bio 😞

@Stole

Florence... Znaci trebalo mi je dosta vremena da udjem u stos njene muzike da sam kupio sve njene albume osim High as Hope (ali ne znaci da necu kupiti High as Hope).

Florence... Znaci trebalo mi je dosta vremena da udjem u stos njene muzike da sam kupio sve njene albume osim High as Hope (ali ne znaci da necu kupiti High as Hope).

Treba razumeti njenu dubinu, kad čitaš tekstove samo bez muzike to je čista poezija. Recimo, manje poznata pesma sa tog albuma čija lirika me je apsolutno kupila.

Obozavam. Znaci Ceremonials mi je ubedljivo na prvom mestu sto se tice Florence, pa onda Dance Fever, naravno da sam impresioniran njenim radom. I dalje cekam kad ce organizatori Exita da je pozovu da napokon dodje...

Obozavam. Znaci Ceremonials mi je ubedljivo na prvom mestu sto se tice Florence, pa onda Dance Fever, naravno da sam impresioniran njenim radom. I dalje cekam kad ce organizatori Exita da je pozovu da napokon dodje...
Teško da će ona na Exit, tamo kuju potpuno neke druge planove. Penzionišem se s Exita nakon 10 godina.

A što se tiče albuma, da, Ceremonials i mene radi najviše jer je i najmračniji nekako. Osetise težina života u tom albumu. Ma ona je jedna bajka hodajuća.

I dalje mi nije jasno kako je ovako nezapazeno prosla. Ubedljivo najbolji (pop) folk godine, ma sta drugi pricali!

Nisu usne što te ljube
Sada došle da nam sude, javi se
Dok nije prekasno
Haram

Back