Šta trenutno slušate?

Stvarno joj je super album, ne znam sto nema vise pregleda...

Pa rekao sam zasto, zato sto je RUSH RELEASED album. Jos se nije slegla hajka oko Posesivne, ona odmah pozurila sa sledecim. Mogla je da ostavi ovaj album za tipa sledecu godinu. Na svake dve godine joj je islo.

Pa rekao sam zasto, zato sto je RUSH RELEASED album. Jos se nije slegla hajka oko Posesivne, ona odmah pozurila sa sledecim. Mogla je da ostavi ovaj album za tipa sledecu godinu. Na svake dve godine joj je islo.
Ali izbacila je i Tea album prosle i ove godine pa su super oba prosla. Mozda je problem promocija i ovi dosadni spotovi, mozda strimovi budu bolje prosli

Ma nije Milici islo ni na dve godine. Zauvek je slabo prosao, a savrsen album koji ima bar 3-4 himnetine.
Ali ne brinem se ja, Milica svakako nikad nije jurila po svaku cenu pesme koje ce imati silne milione pregleda.
Eto Provereno jedan od najvecih hitova prosle godine, a samo 44 milke, Seceru samo 33. Kad vidim sta sve ima vise pregleda budem u fazonu girl bye.

Takve pesme naguraju vremenom lep broj pregleda, ovo što dominira sa pregledima u startu kod nas uglavnom skupi stotku brzo i onda se ne pomeri odatle nikad više lol

Pa zato što se dobar deo tih pregleda kupuje, inače bi realno stanje bilo da jedva neko pređe milion pregleda, štaviše nečija dva miliona su vrednija od nečijih 30 kada su domaći izvođači u pitanju, ako se ovaj drugi služio nedozvoljenim radnjama.

Posesivna je bolje prošla a po kvalitetu su tu negde jedino što joj je frka oko Provereno i hit pesma Šećeru pomogla da album više zaživi. Požurila je, bolje da je ostavila album za novembar recimo pred arenu. Što se Tee tiče, napravila je dva odlična projekta i čini mi se da su ljudi prepoznali to ( opet se albumi negde nadovezuju i Tea je "svežija" na scen) Tačnije ljudi su je primetili od Hajde ali ona se trudila i radila godinama.

Back