Šta trenutno slušate?

Ma ako pevac ne izda fizicki CD, za mene kao da album uopste nije ni izasao, nego su sve to buzz singlovi.

Milica je bar objavila fizicki CD.

Karleuša je i ploču pa je flop :D

Šta ćemo sledeće, cilindre za fonograf?

EdisonPhonograph.jpg

Nije još, valjda 1. septembra. Poslednjih godina je i popularno izdavanje ploča, bar kad su poznatiji u pitanju, a i npr. Kaarija izdaje LP, izdaju i ploču Pesme Evrovizije itd. Meni ovo ne deluje kao flop JK, već očekivan rezultat, nekoliko miliona slušanja uz akcenat na sporedne aktivnosti i to je to, njoj ni ne treba više. Sad će i taj koncert za fanove, ako se okupi i 100 ljudi, njoj taman.

Ma lukava je JK, zvala Devita na kolaboraciju da joj donira malo publike. Mislim da je ipak njegov album najuspesniji i najslusaniji (za sada) u ovoj godini, ali nije ni cudo s obzirom da traje 60 minuta i ima 24 pesme

Uživo uključenje u 2023. godinu.
Da! :) Gledam baš proletos u Nici, čitav poveći odeljak u Fnac radnji samo sa pločama, narod razgleda i kupuje. Slično prošle godine u Milanu, i CD-ovi i ploče u trendu. 🎵

Ja se secam da sam prve pesme na prastaru Nokiu prebacivao infracrvenom mrezom, a memorija telefona tipa 3MB, taman za jednu pesmu pa kad mi dosadi da je slusam izbrisem pa prebacim neku drugu :ROFLMAO: Bas nestvarno i nostalgicno vreme

Can you feel the rhythm in my heart beat is goding Düm Tek Tek!!!

• Haha
Reactions: Mrm
Back