Šta trenutno slušate?

Pre Watching You, Lea Rue je imala još jedan FSC hit... Laku noć! ❤️

Sasvim slučajno mi je na yt naišao Greg Laswell i njegova divna pesma iz finalne epizode pete sezone Grey's Anatomy. Tako su je dobro natempirali na scene koje su mi bile strahovito tužne. Skroz random za mene, ali potpuno se naježim na pomisao...tada sam i prestao da pratim seriju.

Sasvim slučajno mi je na yt naišao Greg Laswell i njegova divna pesma iz finalne epizode pete sezone Grey's Anatomy. Tako su je dobro natempirali na scene koje su mi bile strahovito tužne. Skroz random za mene, ali potpuno se naježim na pomisao...tada sam i prestao da pratim seriju.

Ja gledam do dan danas, bukvalno sta god lose uradili, ostaje mi comfort watch (meni je valjda oprosteno sto koristim engleske reci)

Ja sam izgubio korak posle te sezone i nije mi pošlo za rukom da se vratim. A pesma koju sam okačio prati možda jednu od meni najtužnijih TV scena ikada, naročito onaj deo kada se George i Izzie sretnu u liftu. Uostalom, sigurno je znaš.

Ma naravno da znam, top 5 momenat serije, ali si stvarno propustio dosta i nakon toga. Za old school fanove preporucujem da gledaju do kraja 8. sezone, tu je jos vajb kao na pocetku, e nakon toga je vec nova era.

Iconic video gde su toliko urađeni za Xenia zaboravila tekst tri stiha, al zato otkinula s plesnim pokretom! Obožavam pesmu, obožavam performans!

Back