Šta trenutno slušate?

Nisam hteo nigde da postavljam Pomeraj jer sam je planirao za FSC, ali pesma k i d a!

Nisam hteo nigde da postavljam Pomeraj jer sam je planirao za FSC, ali pesma k i d a!
Inace u spotu Enigma je jedan moj stalni "pacijent" - poznanica mojih roditelja, glumica, dolazi kod mene kad joj treba protekcija :p . Imam vezu ako postane zvezda loool. Decko je iz sela moje mame i mame mog tate... Instant mi se svidela pesma, sad vidim da je iz mog (drugog, ili ipak prvog) sela (kako sam vise odrastao tu, zbog bombardovanja i sl...)

ja sam poslao već 4 osobe / benda ove sezone i neki su rekli da planiraju

neću da otkrivam koja prašina u podrumu je u pitanju pošto čekaju da ugledaju svetlost dana na FSCu / Srboviziji

realno te podrumare se većinom odazivaju na IG, pitaš ga u DM planira li PZE. Za neke od njih je dovoljno samo da vide da postoji neka tražnja da pošalju pesmu.
Ja mislim da ce se on naci na spisku, Kon mu radi muziku, ia Amidzic nesto pre. Nije iskljuceno... Ali ova pesma Pomeraj!!! Kida!!! Bila bi favorit na ESCu :( Zamisljam arenu kako skandira. Nazalost mora da se probije necim jakim, da je ovo poslao kao prvo da se probije, prosao bi kao Balos...

Back