Šta trenutno slušate?

Bukvalno ovo je rečenica koju ja ponavljam! Nikad nije bila prepopularna, uvek je držala to neko odstojanje, baš je onako dama za elitu!
Mozda nije bila prepopularna, ali zena ima svoj legacy i to skroz zasluzeno. Zena bez skandala, ostala dosledna sebi, doduse je od 2000. radila kao i Madona u smislu da joj svaki naredni album bude skroz drugaciji od prethodnog. Naravno 2000e su za nju najbolje godine bile, koliko je samo hitova izredjala u tom periodu...

Jao akustična verzija isto lepa... :cry:

Jao @Marko svaka čast za Official Audio tog momenta istorije. :love:

Više nemamo isečke kad postavimo Spotify link? Pušta mi celu pesmu? :o

Aha, možda jer sam se bio ulogovao preko pretraživača. Pa ne sviđa mi se ovo, neću moći da čujem isečke za vreme FSC ceremonija, a verovatno ni "recap" plejliste.

Pa otvaraj onda forum sa drugog pretraživača kada je ceremonija i rešen problem ili preko telefona.

Inače, ja Premium uplaćujem s vremena na vreme, a najčešće kada imam neko putovanje u planu pa mi treba muzika offline. Ili kada se pojavi opcija kao sada - tri meseca po ceni jednog. 🙂

Ja Spotify koristio ilegalno od 2012. do 2020. godine. Kad su 2020. došli kod nas bio sam u fazonu "Shut up and take my money" jer obožavam tu aplikaciju i nije mi žao dinara. Sestra i ja imamo Premium Duo, koji je sad nakon poskupljenja od 1€ - 7,49€. Samo mi nije jasno zašto nemaju cenu u dinarima, nego mi svakog meseca skidaju sa deviznog računa, to me jedino nervira.

Zašto ja ne znam da ima engleska verzija???
Koliko ovaj način pevanja ne ide sa engleskim😱

Zašto ja ne znam da ima engleska verzija???

Pa ne znamo zašto ne znaš :LOL:

Imam taj CD, za tržište Slovenije i SCG objavili su ga zajedno Nika i Mascom Records, dok je za međunarodno tržište objavio Warner Music.

Spisak pesama na CD-u:
  1. Goodbye
  2. Lane Moje
  3. Lane Moje (Eastern Mix By Alek)
  4. Lane Moje (Instrumental Version)
  5. Lane Moje (Trancefusion Mix By Dream Team)
A imam i onaj lepši koji je izdao PGP-RTS, na njemu je takođe engleska verzija, ali nema ova dva remiksa.

Naravno, imam i promotivni CD za Oro, on je divno urađen.

• Like
Reactions: Mrm

Padnete li, posrnete li, saplete li se, tu je legendarna Lina Hedlund da vas podigne sa bogovskom izvedbom timeless šlagera "Victorious"! :love:
Bolje teško da će nađete... :cool:

Back