Šta trenutno slušate?

^^^ Obožavam! 😍
Posle "Mamo" možda i najbolje nešto 2009. godine.. 🙌👌

Litvanija peva na ruskom, alternativni univerzum u 2023. :LOL::LOL::LOL:
Bože, pa te godine je usred Moskve, Rusiju predstavljala Anastasia Prikhodko, čista Ukrajinka, sa pesmom pola na ruskom, pola na ukrajinskom jeziku, danas član ekstremne desnice u Ukrajini..

Bože, pa te godine je usred Moskve, Rusiju predstavljala Anastasia Prikhodko, čista Ukrajinka, sa pesmom pola na ruskom, pola na ukrajinskom jeziku, danas član ekstremne desnice u Ukrajini..
ne zna se šta je veća ironija u 2009.

čak je i Letonija pevala na ruskom

ne zna se šta je veća ironija u 2009.

čak je i Letonija pevala na ruskom
Probka, nisam je tad voleo nikako, ali je danas smatram vrlo interesantnom numerom.. Sasha Son je čist Rus iz Litvanije i po majci i po ocu.. Dok Intars Busulis iz Letonije nema veze sa Rusima.. :)

Probka, nisam je tad voleo nikako, ali je danas smatram vrlo interesantnom numerom.. Sasha Son je čist Rus iz Litvanije i po majci i po ocu.. Dok Intars Busulis iz Letonije nema veze sa Rusima.. :)
eto kako geopolitika utiče na ESC

tada je to bilo kul, danas bi i etnički Rusi iz Letonije i Litvanije bile razapeti da pevaju na ruskom. Politika...

"Probka" mi je odlična pesma nezavisno od jezika

Last edited:
Super su mi i Letonija i Litvanija i Estonija 2009. Verovatno jedina godina kad sam voleo sve 3 baltičke.

Rusija je bila dosta progresivnija zemlja 2000-ih nego danas.

Meni su najuskladjenije (da su mi se sve tri dopale) ove, 2023, godine...:oops:

Kad smo kod Pelageje, evo kako je otpevala "Tamo daleko", uklopila i "Živela Srbija" i "Živela Rusija" :)

Back