Šta trenutno slušate?

Ta pesma + spot najbolje što je ona uradila, šteta što je to videla samo kao "eksperiment" i ne želi da nastavi tim putem.

Ya me olvidé de tu nombre y tu piel
Me olvidé de esas noches en vela
Cantándote canciones a capela
Ya me olvidé y no me ha vuelto a doler
Y para no acordarme de ti
Desarrollé memoria de pez

Ufff 🥹

Makedonija je trebala u finale prošle godine 👍

Forumaši kad traže lobanju nazad

Digging Episode 4 GIF by One Chicago

Koliko ono beše trebalo od srpskog žirija Makedoniji za prolazak u finale @Niko? Sramota stvarno, skandinavski blok se uvek drži, a mi na Balkanu ponekad ni za ulazak u finale da se "pripomognemo".

Mislim da je razlika bila velika tako da nije bilo do jednog zirija.

Volim i ja Andreju, lobanju bi vise zbog ovog da urgiram da bude nesto jace, kao da smo drzava od 15 ljudi i svi se poznajemo. Urgirajte i vi da PZE bude jak.

Koliko ono beše trebalo od srpskog žirija Makedoniji za prolazak u finale @Niko? Sramota stvarno, skandinavski blok se uvek drži, a mi na Balkanu ponekad ni za ulazak u finale da se "pripomognemo".

Falio joj je 21 poen.

Mi se vecito sabotiramo. Za sve su krivi Slovenci. Seti se 2013. i kako u SF1 nista nisu dali Cg, Hr dali samo 2 a nama 5 bodova. Dok smo mi tad bili najblazi (kao ove godine), Hr 10 a Cg 12, dobro Slo nismo dali nista.

Back