Šta trenutno slušate?

Nije sprdnja, ja to nisam rekao... Natalia je školovani vokalista sa rasponom boljim i od Marije koja je pobedila... Pesma je anthemic, new age Rock, pa i singalong...

Nećeš me oterati @Marko ,džabe pokušavaš... Moldova je pokidala te godine

Kul je bila Natalia, ali džabe raspon, kada nije bolje otpevala od Marije. I Maja Nikolić ima dobar raspon, ali ne zvuči to uvek najbolje.

Nije sprdnja, ja to nisam rekao... Natalia je školovani vokalista sa rasponom boljim i od Marije koja je pobedila... Pesma je anthemic, new age Rock, pa i singalong...

Nećeš me oterati @Marko ,džabe pokušavaš... Moldova je pokidala te godine
Dobra je Natalia, ali falilo je tu štošta, Petre. Malo više peska u glasu, a i "english pronunciation" je bio slabašan, nedostajao je neki bolji "hook".

Ali kako je tek ovo te godine bilo edgy, funny, catchy, taman dovoljno provokativno da pleše na ivici, a da je ne pređe, uz fantastičnu vokalnu egzekuciju u onom bržem, prijemčivijem, drugom dijelu... 😌😌

Kako nije bolje otpevala? Nijednu grešku nije napravila u finalu. 🤭

Ju, kako pozitivno iznenađenje danas, komentari potkrepljeni činjenicama..woow. 🙌

Želim da Sonia Evans svake godine bude na ESC takmičar za drugu zemlju.. 🤩

Ovaj lajv... 😭😭😭

Kad smo gledali i glasali za najbolju rok pesmu novijih Evrovizija, ja sam na zajedničkom slušanju spremio ovu verziju

ubeđen da će svima da se dopadne, a @Filhy je tako napljuvao. :( Natallia kao Seka Aleksić. :giggle:

Kad smo gledali i glasali za najbolju rok pesmu novijih Evrovizija, ja sam na zajedničkom slušanju spremio ovu verziju

ubeđen da će svima da se dopadne, a @Filhy je tako napljuvao. :( Natallia kao Seka Aleksić. :giggle:
Zašto nisam iznenađen lol

Jel se to Džejla priključila Generaciji Zed ili je to samo zbog dueta sa Hennijem?

Mene ne radi :( qli volim njen glas pa ce mi se verovatno vremenom dopasti i pesma.

Back