Poslušaj i live izvedbe. Zanimljivo u tom FSC većina je dala 0 tj nista nije dala a druga strana je udarila s top poenima. Inače obožavam ovog pjevača i onu energiju koju je donio na ESC pozornicu , neopisivo.Postao sam zavisan od ove pesme. Ne mogu da izdržim ni tri sata da je ne pustim!Kakva vrhunska melodija i interpretacija!
Bravo za @MarkoH ali i za @etica koja je planirala da je šalje i koja joj je dala 12 poena.
Pored nje, sa prethodnog FSC-a mi često u glavi odzvanja i pobednica Annalisa, a povremeno i sjajni Lord Huron.![]()
Pa da, baš smo na Zajedničkom slušanju FSC-a u finalu pratili live verzije i njegova je upravo bila presudna za mojih 12 poena (što sam i napisao na FSC temi).Poslušaj i live izvedbe. Zanimljivo u tom FSC većina je dala 0 tj nista nije dala a druga strana je udarila s top poenima. Inače obožavam ovog pjevača i onu energiju koju je donio na ESC pozornicu , neopisivo.
Pa da, baš smo na Zajedničkom slušanju FSC-a u finalu pratili live verzije i njegova je upravo bila presudna za mojih 12 poena (što sam i napisao na FSC temi).
Inače, u vezi tih nula, dobrim delom je na to uticalo to što je u finalu bilo čak 23 učesnika, pa smo morali da veliki broj pesama ostavimo bez poena. Nije uporedivo sa, recimo, nekim finalom od 17 pesama.![]()