se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Ma meni je i pesma prelepa pored nastupa. Jedva čekam da je slušam na repeat-u 😍

Volim Loreen i Euforiju, ali ne mogu mentalno jos jednu 2012 nasrtljivost od strane njene vaskrsle armije.

Nemojmitupricumajooo!.gif

Sav ovaj pred-hajp i ride-or-die stav je zasluzila Statements. E to je bio Statement od pesme, nastupa i poruke. I vokal i kompozicija.

Ovo je bukv nesto u slicnom vazonu, ali razvodnjeno najsecernijim razredjivace, pa opet prefarbano huba-buba zvaka konzervansima da bi svaka sveCka tetka/ica mogla na keca da padne u ekstazu. Mene to ipak ne gasira.

• Like
Reactions: Mrm
Cekam veceras da sve vidim u visokom kvalitetu. Kao jeste sve jako fino, pogotovo nastup, ali definitivno nije silazak Isusa Hrista kao sto svrsavaju fanice. Nzm, nekako nisam osetio pobednicku atmosferu u kontekstu Evrovizije.

Kvote u švedskim kladionicama za prolazak u finale...

Attachments

• Screenshot_20230225_182357.webp
    Screenshot_20230225_182357.webp
    28.2 KB · Views: 14
  • Screenshot_20230225_182417.webp
    Screenshot_20230225_182417.webp
    30 KB · Views: 14
Nadam se da ce Smash Into Pieces da razvali veceras i udje u finale.

Veceras se nadam Loreen da nosi i da zvanicno dobijemo pobednika. Samo da UK ne bude kao RAI i unisti nastup sa necim (suncem)

Pa šta god da stave na scenu u Liverpulu, ona to verovatno ne bi ni koristila, već samo maglu i ove svoje ekrane.

Loreen ne treba scena! Samo svetla! Ona bi i na Una Voce Per San Marino sceni napravila spektakl 😍

Upalio sam i ovo i UMK, samo što sam ovo utišao pa ću da se prebacim kad bude Loreen.

Kod njih svaka podrumara ima nastup bolji nego 2/3 učesnika Evrovizije. Kad ljudi vole.

Jooj magija mininalistične akustične folk muzike.. 🙌💙💛 Signe and Hjördis – “Edelweiss” božanski...

Smash Into Pieces - "Six Feet Under" jako dobro odrađeno, malo mi smeta to "MF repetitive" što od svakog žanra prilagođavaju ovom festivalu, ali su dobri zaista..

Back