se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Samo mi je lepo i prijatno za poslusati. Nije mi losa pesma, ali nije mi ni nekako takmicarska. Bas mi je onako revijalnog karaktera.

Koliko je bolju pesmu imao 2017- onaj duet, ili beše 2018?

Jon definitivno najslabiji pokušaj, ali ja sam skroz zaražen studijskom verzijom, fenomenalna je.

2
Koliko je bolju pesmu imao 2017- onaj duet, ili beše 2018?
2015.godine najbolji pokusaaj i najbolja pesma bio je drugo mesto ispred Mariette te godine-Believe me a iza Monsa,bukvalno bi glatko pobedio da nije bilo Monsa i tako jake konkurencije.

Meni je Jon ok ove godine,najslabiji pokusaj mu je ona pesma poslednja gde je Jon pevao sam cini mi se 2020.godine kada su one 3 cure pobedila krupnije,on je imao neku pesmu na N ne mogu da se setim kako se zove to mu je najgora pesma ubedljivo,ali je bio sam skroz msm..

Prvi put gledam Melodifestivalen i mogu da kažem da sam oduševljen produkcijom :love:

Tone nema čemu da se nada + ishejtovala je Luku u onoj MF reakciji na do sada izabrane predstavnike, znači girl bye

• Haha
Reactions: Mrm
Meni je sve ovo top... nisam gledao kvalifikacije, :love: samo Lorinin nastup. O bože, ova Švedska...

Iskreno i Mariette podbacila koliko je bila bolja 2015. godine i 2017.mislim isto kao Jon se vratila te 2 pesme su i njoj i njemu najbolje posle iz godine u godinu je dosla uvek sa losijom pesmom a i taj Tone mi bio bolji prosli put. Loreen isto losija ove godine nego kad pobedila na evrovziji naravno..

Jon dosadan, Tone bezveze odnosno Channel u vrlo losem pokusaju...

Back