se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Švedska pala na kladionicama za 10 mesta i crveni se.Sada je Finska glavni favorit za pobedu.Razlog tome je to što je Loreen odustala od učesća,jedna legendarna pobeda iz 2012. joj je i više nego dovoljna,a umesto nje u Liverpul idu drugoplasirani sa Melodifestivalena,Marcus&Martinus-Air.

Ja mislim da ovo neće biti ni blizu hit kao Euphoria.Npr Loganu je druga pjesma veći hit nego prva.

Ja ne mogu da verujem da se ovakve stvari ovde i dalje pišu.. 🤭🤣
U sportu slabo prolaze, a zemlja među najviše medalja u svetu u sportovima. :ROFLMAO:
Al Srbi misle samo tenis i fudbal postoje, tj Srbi misle da postoje samo sportovi u kojima su oni konkurentni. Naša posla.
Nego, el ova već dobila sve 12ice od OGAE klubova?

Neironicno, bilo bi lepo da pobedi Svedska samo zato sto je SVT u stanju da priredi prvoklasnu Evroviziju i spektakl, da ne gledamo vise svakakve stenare i BBC koji radi ovo sa pola snage da maksimalno ispostuju proslogodisnje pobednike

Juče mi je izašao na YT snimak gde švedski komentatori bacaju fore tokom prošle Evrovizije, čitam u komentarima da je muški komentator zapravo i scenarista ESC 2013 i 2016 i da je on razlog zbog kog je Petra smešna toliko. I napisao je tekst za Love Love Peace Peace 😂 Lik je stvarno pobeda.

Meni su Mans i Petra 2016. bili mega zabavni, jedna od retkih godina da me voditelji nisu smorili. Mada mislim da Petra više ne radi za SVT, ali nisam siguran.

Back