se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Mnogo mi je delulu što ljudi ozbiljno misle da bi ovo loše prošlo sa drugom državom ali ok. Te države pre svega ne bi ni mogle da iskeširaju ovo.
Uvijek je kenjaona po Švedskoj u stilu, "e da mi imamo ovo ne bi tako dobro prošli" a nikad nemamo ovako nešto, to me živcira, pogotovo što se tiče Hrvatske, mučimo se iz godine u godinu da pošaljemo normalnu pjesmu xD

Ehh sad ne znam ko ce mi ici na prvo mesto, Finska ili Svedska xD

Da li više neće biti jedini dvostruki ESC pobjednik?

eurovision-ireland.gif

A dobro, ja nisam rekao da je Lorinina pesma katastrofa jer nije katastrofa, ali da je moglo bolje za moj ukus moglo je, ali dobro, nek joj je sa srecom. Mozda mi se prilikom visestrukog preslusavanja pesama zasvidi bas, pa ko zna.

Cestitke Loren, pukla mi je zilica u oku od srece.

inace, tko je uopce pozvao Hr ziri i koji australopitekusi su bili u njemu dok su Loren dali 8 bodova?

Drago mi je zbog Loreen, samo sto ne vidim kako ce ovo pobediti prvenstveno kod zirija, kod publike sigurno neko drugi odnosi pobedu. Ali imace top 5 rezultat svakako.

Ali koliko mi je smor kad se ovako sve zna. Kad se samo setim kako sam drhtao od srece kad je Sanna Nielsen pobedila, to su bili rodjendani...

Upravo ovo, bas je bilo revijalno. Kad se setim svog meltdowna kad je Dotter izgubila za bod 🤣

I ja tipujem na top 5, teško mi je da poverujem da će žiri baš da odlepi na pesmu koja je čista reciklaža. Takođe, tvt ih baš nešto i ne gotivi poslednjih godina, očekujem gomilu tvt glasova za nešto viralno tipa Cha cha cha, a za Loreen... pa odavno je prošla 2012.

Ovo je pobednik žirija to je sigurno i verovatno jedina pesma koja će uspeti da prestigne Ukrajinu.

Ajde sto je reciklirana pesma, ne bi bio prvi put da ziri nagradjuje takve pesme, meni je ovde veci problem njen izgovor u pevanju, jako nerazgovetno.

Back