Uopšte ne radim to, zašto tako percipiraš, ti si se dotakao uspeha, ja o tome nisam diskutovao uopšte, ja diskutujem o rezultatima njenim..Pa da, ali kakav je komercijalni uspjeh ostvarila Euphoria a kakav PFE? Kao i Trenuletul vs SloMo, recimo, ljudi glasaju na ESC za to, a onda slušaju nešto drugo.
Mrm, znam da je teško, ali uspjeh koji je ostvarila Euphoria kako na ESC tako i van njega je fenomenalan i stvarno nema potrebe tražiti mu mane i minuse, jer ih gotovo i nema![]()
Ali znaš šta primećujem, pa pogledaj bre da li je realno da se ESC baš toliko reciklira, samu sebe, sve sami povratnici, a Italija, i Švedska da budu povratnici iz prethodne dekade, 2012, 2013, u 2023. godini, užas, Moldavija po treći put moguće istog predstavnika, i lani i sada.. Australija bira interno drugo mesto sa prošlogodišnjeg NF, pa to je takav jedan bubble onda postao, puno se toga vrti u krug, i to baš ne valja...Euforiju, a bogami i MHIRM cujem vrlo cesto na radiju. Dve pesme stare jace od deceniju da se i danas vrte, sasvim dovoljno. Ne mora svako da bude Dua Lipa i Bili Ajlis, da ima milion popularnih pesama. Videcemo Maneskin za desetak godina npr, bas me zanima gde ce biti. Volim uspeh svake evrovizijske pesme i izvodjaca![]()
E ajde molim te prekini da mi lepiš epitete ovde, i da mene komentarišeš, jer ja tebe kao tebe nisam niti jednom prokomentarisao, a još manje vređao, ovo je već ko zna koji put, uglavnom iskuliram, ali ovo je sad već malo prevazišlo granicu, mislim da bi zaista bio red. Komentarišem učesnike i diskutujem, nisam došao tebe da komentarišem, kao ni ti mene, tako da bih te zamolio. Hvala.Euphoria je na jednoj od najjačih Evrovizija pobijedila ubjedljivo. Nakon toga posatala veliki hit prodan u nekoliko miliona primjeraka. Sve drugo pričati o toj pjesmi je nesuvislo, a kod pojedinih i zlonamjerno.
Smash Into Pieces, pardonSix Feet Under i Loreen miljama ispred drugih
Mariette švedska Tijana Dapčević, ko razume shvatiće
Nema na čemu.Ali znaš šta primećujem, pa pogledaj bre da li je realno da se ESC baš toliko reciklira, samu sebe, sve sami povratnici, a Italija, i Švedska da budu povratnici iz prethodne dekade, 2012, 2013, u 2023. godini, užas, Moldavija po treći put moguće istog predstavnika, i lani i sada.. Australija bira interno drugo mesto sa prošlogodišnjeg NF, pa to je takav jedan bubble onda postao, puno se toga vrti u krug, i to baš ne valja...
E ajde molim te prekini da mi lepiš epitete ovde, i da mene komentarišeš, jer ja tebe kao tebe nisam niti jednom prokomentarisao, a još manje vređao, ovo je već ko zna koji put, uglavnom iskuliram, ali ovo je sad već malo prevazišlo granicu, mislim da bi zaista bio red. Komentarišem učesnike i diskutujem, nisam došao tebe da komentarišem, kao ni ti mene, tako da bih te zamolio. Hvala.
Uf gotova je, ispada!Ima i ogromne nokte..![]()
Što? lmaoUf gotova je, ispada!