se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Ovo ima potencijal da bude odlično 👀 Iako asociram crnu crnu boju uz Lorin, ove toplije i senzualnije boje mi nekako imaju više smisla jer je pesma emotivna.

View attachment 4241
View attachment 4242

View attachment 4243
View attachment 4244
View attachment 4245
Woow Loreen mi je extra i bas mi je drago sto se vratila na ESC i zelim joj veliki uspeh. 🤗

U novembru sam bio na Eurovision Song Festival Fest (Het Grote Song Festivalfeest) u Amsterdamu, Loreen je bila presimpaticna, dok je stajala na sceni pre najave sve vreme se smejala, mi poceli da je dozivamo, a ona nam slala poljubce, na kraju kada je silazila sa bine, prolazila je pored nas i pruzila nam ruku. To mi je bas ostalo u lepom secanju, iako su i ostali bili veoma simpaticni i pozdravljali se, ona je bila najsrdacnija. 🤗
Jedino ruku nisu hteli nikom da pruze Jamala i Rybak 🤮

Ako Loreen, pobednik 2012. godine spašava ESC 2023.. Smth is really, really wrong there.. :/

Svakako da spasava! Kakve vezi kad je bila pobednik, njena pesma je najslusanija u istoriji pobednickih pesama sa ESC.

Pa jest nešto wrong, ali sigurno ne s Loreen koja i 11 godina kasnije ima šta za reći i ponuditi. Drugi nek se zapitaju
Pa o tome i pričam, prejadno je to onda..

Mrm iduće godine ide na O melodie pentru Europa s pjesmom Ylve i Linde Persson 💀

Mrm iduće godine ide na O melodie pentru Europa s pjesmom Ylve i Linde Persson 💀
Samo ako me ti menadžerišeš.. 😍🤩

Jooj šta vam bi, jedan komentar za Loreen, i kao hijene na mene.. 🙃🙄

Samo ako me ti menadžerišeš.. 😍🤩

Jooj šta vam bi, jedan komentar za Loreen, i kao hijene na mene.. 🙃🙄
Ma šalim se, ne bih ja tebe pustio tamo među one provincijalce, idemo mi fino na Festival de Cancao, Luisa Sobral komponira, ja sredim tekst, i da vidiš. Radni naziv numere je Evropesma Forum Saudade 🫡

• Haha
Reactions: Mrm
Lorenina pjesma mi zvuči previše generično i obično da pobjedi na ESC-u, sorry. Taman za 3. mjesto.

• Like
Reactions: Mrm
Back