Realno neće da pobedi ali je top 5-10 plasman ostvariv u ovakvoj konkurenciji i više nego dostojanstven. Svakako se ne bi obrukala kao Ribak 2018.Lorenina pjesma mi zvuči previše generično i obično da pobjedi na ESC-u, sorry. Taman za 3. mjesto.
Pa to svakako. Top 5 mi je logičanRealno neće da pobedi ali je top 5-10 plasman ostvariv u ovakvoj konkurenciji i više nego dostojanstven. Svakako se ne bi obrukala kao Ribak 2018.
Biće mi ovo prvi put da navijam za Švedsku još od Lene Phillipsson 2004Jašaaaaaaaa
Bice mi ovo prvi put da navijam za Svedsku jos od 2014.
Još sad nema Rusije, bićemo 2. mesto!!Nas je solo pevac predavljao poslednji put kad je isla Loreen. Slucajnost? Ne bih rekao....
Pa solo pevac je muskarac hahahI predstavljao nas je muškarac.. Sve se poklapa.
Ne, 3. mjesto. Let3 su ovogodišnje DeduškeJoš sad nema Rusije, bićemo 2. mesto!!![]()
Pa nije najjači izbor, jedna super pesma ga ne čini odličnim generalno. Meni je ovaj izbor Loreen i 27 pesama revijalnog dela.MF 2023 od potpune propasti i zaborava do transformacije i najjaceg nacionalnog izbora ove sezone. Volim sto razmisljamo kako vetar dune![]()
Hvala i njenim roditeljima što su napravili takvu gospođetinu i umetnicuHvala gospođi Lorin Talaui na svemu.