se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Žak i Daria - Stotinama godina.
Kao da su dve pjesme u pitanju

Ja se ne sećam da sam video ovakav hajp za nekoga i nečiji nastup odavno, pa čak ni za nju 2017.

Mislim da joj je pobeda na MF izvesna.

Gledam probe Kiana i Emil Henrohn, tako deluju za klince u Švedskoj, za ove mlađe glasačke grupe u app, mogu da budu opasni..

@Hromozom

Koliko ja znam nema ali imaš na SVT..

Nastup vadi stvar definitivno, ali da je svetsko čudo - nije, i to je tako.

Iz četvrte grupe najviše mi se dopadaju Six Feet Under i Axel. Ostalo mlako.

Pesme koje mi se sviđaju i koje bih voleo da vidim na ESC-u.
1. Tennessee Tears
2. Jon Henrik, Arc North, Adam Woods
3. Nordman
4. Six Feet Under
5. Victor Crone
6. Maria Sur

Jači mi je MF od prošlogodišnjeg, ima više pesama koje mi se dopadaju, ali opet ispod standardnog švedskog proseka. Razočarenja: Wiktoria, Loreen, Paul Rey i Mariette (po ovom delu što sam čuo).

Nastup vadi stvar definitivno, ali da je svetsko čudo - nije, i to je tako.

Pritom je u isečku sa probe slabo i razumem šta izgovara, kapiram da su poze dosta teške za pevanje, ali previše mi je to "mumlanja"...

Da, nastup možda malo unapređena verzija Euforije. Zaista ne vidim ništa nesvakidašnje tu, ali da je ok i da se ističe - svakako.

Pritom je u isečku sa probe slabo i razumem šta izgovara, kapiram da su poze dosta teške za pevanje, ali previše mi je to "mumlanja"...
Loreen mumla ahahahahahahaha neko samopoštovanje, nešto???

Loreen mumla ahahahahahahaha neko samopoštovanje, nešto???
Dobro, ajde mi napiši tačno tekst ovde (deo iz isečka) na osnovu jednog gledanja isečka probe, a da ne proveravaš na sajtu isti.. 🙄
I nauči navodnike..

2010-e godine su bile godine šprahfelera! 😍

Lena koja je imala očajan akcenat engleskog, pa Lorin koja mumla, pa Emeli de Forest i ono njeno čudno S, tzv. lisping 😂

Zena mumla u vecini pesama, ali u ovom klipu se stvarno jedva sta razaznaje lol

No ona dodje, izmumla, i pobedi na ESC.

Back